Szörnyű baleset Kisbérnél: két ember halálát okozta egy szarvas

baleset szarvas Kisbér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ketten meghaltak és egy ember súlyosan megsérült egy balesetben a 81-es főúton Kisbér és Bakonysárkány között csütörtök este - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. november 16-án 19 óra 20 perc körül a 81-es számú főúton Bakonysárkány és Kisbér között. Székesfehérvár felől közlekedett egy nyerges vontató, ami elütött egy szarvast. Az ütközés ereje átlökte az állaotot a szemközti forgalmi sávba. A szarvason áthajtott egy Győr felől érkező Suzuki személygépkocsi, ami ettől felborult és áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy másik nyerges vontatóval. A balesetben a Suzukiban ülő két fő a helyszínen életét vesztette, egy fő pedig súlyosan sérült.

Elborzadtak Madeleine McCann szülei a szörnyű fotó láttánhttp://www.life.hu/news/20171115-elborzadtak-madeleine-mccann-szulei-a-szornyu-foto-lattan.htmlEleget szenvedtek már a 10 éve eltűnt Maddie McCann szülei, de most újabb szörnyűséggel kellett szembenézniük. Valaki a lányuk halálával viccelődik. News--Áldozatok meséltek: 91 éves magyar származású gróf molesztálta alkalmazottahttp://www.life.hu/news/20171115-91-eves-magyar-szarmazasu-grof-molesztalta-alkalmazotta.htmlEgy magyar száramzású, Nyugat-Euróbában élő gróf, magyar alkalmazottakat keresett rezidenciájára. A házimunkáért, főzésért, takrításért körülbelül 300 ezer forintos fizetést kínált. Az álom azonban rémálommá vált - áldozatok vallottak. News--Szörnyű baleset: hídról zuhant a Tisza árterébe a teherautó Algyőnélhttp://www.life.hu/news/20171115-szornyu-baleset-hidrol-zuhant-a-tisza-arterebe-a-teherauto-algyonel.htmlEgy teherautó zuhant az ártérbe az Algyő közelében található Tisza-hídról. A balesetben egy fő könnyű sérülést szenvedett.News--Pónit erőszakolt meg egy férfi az állatfarmon: az esetről fotó is készülthttp://www.life.hu/news/20171113-ponit-eroszakolt-meg-egy-ferfi-az-allatfarmon-az-esetrol-foto-is-keszult.htmlEgy fiatal férfi a berlini Görlitzerhofnál található farmon követte el szörnyű tettét múlt héten, pénteken - írja a Morgenpost.de. News--Több száz svéd színésznő indított kampányt a zaklatók ellenhttp://www.life.hu/news/20171113-tobb-szaz-sved-szineszno-inditott-kampanyt-a-zaklatok-ellen-alicia-vikander.htmlAz Oscar-díjas Alicia Vikander is nevét adta ahhoz, a svéd filmiparhoz és színházi szakmához szóló nyílt levélhez, amelyben a hétvégén majdnem hatszáz svéd színésznő szólalt fel az ellen, hogy a svéd iparág nem védi meg a nőket a szexuális bántalmazástól és hasznot húz ismert bántalmazók munkájából. News--Szemtanúk jelentkeztek: látták, hogy Szikora János színházigazgató fogdossa a lánythttp://www.life.hu/news/20171111-szemtanuk-jelentkeztek-lattak-hogy-szikora-janos-szinhazigazgato-fogdossa-a-lanyt.htmlÚjabb szemtanúk jeletkeztek az ATV Híradójánál, akik azt mondják, hogy ők is látták azt, amikor Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatója megfogdosott egy fiatal lányt. Ezzel alátámasztották Kátai István szavait. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.