Vasárnap már havazhat

Forrás: MTI/EPA/Dumitru Doru -
havazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap több helyütt lehet zápor, a Dunántúli- és az Északi-középhegységben havas eső és havazás is előfordulhat.

Éjszaka keleten is csökken, majd északnyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet, hajnalban északnyugaton, vasárnap napközben több helyen valószínű eső, zápor, a Dunántúli- és az Északi-középhegységben havas eső, hó is lehet, majd vasárnap délutántól csökken a felhőzet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat szombati előrejelzésében.

Az északnyugati, nyugati szél szombaton Észak-Dunántúlon, vasárnap főként az Alföld északi felén erősödik meg. Hajnalban délnyugaton nagyobb területen köd képződhet, amely vasárnap késő délelőttre feloszlik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3 fok között valószínű, délnyugaton és az Északi-középhegység völgyeiben lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 3 és 9 fok között alakul, 5 fok alatti maximum az Északi-középhegység térségében várható.

Forrás: MTI/EPA/Dumitru Doru

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.