Meghalt a rákos kisfiú, Jacob Thompson, aki miatt szülei előrehozták karácsonyt

Forrás: Facebook/Michelle Thompson Simard -
karácsony halál képeslap rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jacob Thompson évekig küzdött a rákkal, de a napokban legyőzte a gyikos kór. Előtte azonban még részese volt egy valóra vált karácsonyi csodának: az emberek a világ összes pontjáról küldtek neki karácsonyi képeslapot még az ünnepek előtt, hogy ő is átélhesse az ünnepi hangulatot még utoljára. 

Kilencéves korában diagnosztizáltak rákot Jacob Thompsonnál, méghozzá nagyon súlyosat. Már csak a negyedik stádiumban sikerült elkapniuk a betegséget 2014-ben, idén októberben azonban már világosan látták az orvosai, hogy már nem fog sokáig kitartani a kisfiú. Ez viszont azt jelentette, hogy Jacob bármennyire is imádja a karácsonyt, sajnos már nem fogja megérni. A szüleinek és több ezer jólelkű embernek hála azonban sikerült előrébb hozniuk a karácsonyt, és olyan csodában lehetett része Jacobnak, amilyenben még soha.

Jacob Thompson utolsó karácsonyi csodája megvalósulhatott Forrás: Facebook/Michelle Thompson Simard

Jacob több ezer karácsonyi üdvözlőlapot kapott, pontosan 40 ezret, de itt még nem volt vége a a meglepetéseknek. Arnold Schwarzenegger is küldött a kisfiúnak karácsonyi lapot, de nem ő volt az egyetlen híresség, aki értesült Jacob helyzetéről, és segíteni akart. A Vészhelyzet: Los Angeles stábja egy videót készített, amelyben boldog karácsonyt kívánnak a beteg gyermeknek.

Ezekkel, és a rengeteg lappal együtt Jacobnak igazán különleges előrehozott karácsonyban volt része, még mielőtt feladta volna a harcot a betegséggel szemben. November 19-én azonban távozott az élők sorából, a szüli pedig köszönetet mondtak mindenkinek, aki segített, hogy megvalósulhasson a kisfiú utolsó csodája - írja a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.