Esik a hó Budapesten, a Normafán

Forrás: Normafa Park/Facebook -
havazás Normafa Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a hét közepétől felmelegedést jósolnak, egyelőre itt a novemberi tél. A Normafa Facebook-oldalára töltöttek fel olyan fotókat, ahol jól látszik: leesett az első hó. Ráadásul nem is kevés. 
Özvegye lelkiismeretesen gondozza Torgyán József sírját http://www.life.hu/news/20171121-maria-szepen-gondozza-egykori-ferje-torgyan-jozsef-sirjat.htmlCseh Mária odaadással és szeretettel gondozza volt férje sírját. News--Elhunyt a híres sportoló, Terry Glenn http://www.life.hu/news/20171121-eletet-vesztette-terry-glenn.htmlTragikus hirtelenséggel halt meg Terry Glenn: a sportoló autóbalesetet szenvedett. News--Hoteljében akasztotta fel magát a 23 éves brit blogger, Ellen Scotthttp://www.life.hu/news/20171120-hoteljeben-akasztotta-fel-magat-a-23-eves-brit-blogger.htmlA 23 éves blogger és egyedülálló anya teljes erőbedobással készült az esküvőjére, amire már soha nem fog sor kerülni. A fiatal Ellen Scott ugyanis felakasztotta magát egy hotelszobában. Szeretteinek írt búcsúlevelében azzal indokolta döntését, hogy elvesztette a kontrollt az élete felett. NewsThinkstockHalálos baleset történt a 7-es úton, Zala megyében http://www.life.hu/news/20171120-halalos-baleset-tortent-zala-megyeben.htmlHalálos baleset történt ma hajnalban a 7-es úton. A rendőrök fokozott óvatosságra intenek mindenkit. NewsThinkstockIdőjárás: szeles, borongós időnk lesz, még hó is hullhathttp://www.life.hu/news/20171121-idojaras-szeles-borongos-ido-lesz-meg-ho-is-hullhat.htmlKedden sem lesz napsütéses idő, inkább borongós, szeles, csapadékos. Az északi tájakon pedig még hó is hullhat! NewsOrigoHalálos baleset történt a 7-es úton, Zala megyében http://www.life.hu/news/20171120-halalos-baleset-tortent-zala-megyeben.htmlHalálos baleset történt ma hajnalban a 7-es úton. A rendőrök fokozott óvatosságra intenek mindenkit. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.