Meghalt Stadler József

Forrás: MTI/Ujvári Sándor -
halál vállalkozó agyvérzés Stadler József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég kelt szárnyra a szomorú hír, mely szerint Stadler József életét vesztette. Hiába volt kórházba, nem tudtak már segíteni rajta. 

Ahogy azt korábban már megírtuk, saját könyvének dedikálása közben kapott agyvérzést Stadler József, aki a helyszínen eszméletét is vesztette. Később egy pillanatra magához tért, ám ezt követően kómába esett, és többé nem tért magához.

Most azonban arról szólnak a hírek, hogy a 66 éves vállalkozó a dunaújvárosi kórház intenzív osztályán életét vesztette. A tragédiát József ügyvédje, dr. Balázs László Tibor is megerősítette.

Mindenki bízott a gyógyulásában, hiszen világ életében erős férri volt Forrás: MTI/Ujvári Sándor

Valószínűleg már sejteni lehetett, hogy nagy a baj Stadler állapotával, hiszen nemrég egy pap is volt bent nála a kórházban, hogy feladja az utolsó kenetet.

De a család azért bizakodó volt még, hiszen annak idején a börtönből is végstádiumos rákos betegként jött ki és mégis felépült. Ám sajnos, a betegség ezúttal győzött József szervezete felett - írta meg a Lokál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.