időjárás köd Szél ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán többfelé párás, ködös reggelre ébredhetünk. 

Szerdán keleten, északkeleten borult idő várható, sőt ezeken a területeken eső sem kizárt. Délnyugaton erősen fog fújni a szél, többfelé párás, ködös reggelre ébredhetünk. Északkeleten 5-9, máshol 10-16 fokot mérhetünk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd miatt Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére.

Csütörtökön változóan felhős-napos, északon, északkeleten és helyenként északnyugaton borongós, ködös idő lesz jellemző. Délnyugaton viszont ismét megélénkül a szél. A naposabb tájakon 10-16, a ködös, borongós területeken 5-9 fok várható.

Forrás: MTI/Jászai Csaba

Üzenetet küldtünk egy másik civilizációnakhttp://www.life.hu/news/20171121-uzenetet-kuldtunk-egy-masik-egitest-tarsadalmanak.htmlBátor vállalkozásra szánták el magukat a tudósok: üzenetet küldtek egy másik társadalomnak, amely 12 fényévnyire van tőlünk. News--Meghalt Stadler József http://www.life.hu/news/20171121-meghalt-stadler-jozsef.htmlNemrég kelt szárnyra a szomorú hír, mely szerint Stadler József életét vesztette. Hiába volt kórházba, nem tudtak már segíteni rajta. News--Oroszországból érkezhetett a nukleáris felhő fölénkhttp://www.life.hu/news/20171121-oroszorszagbol-erkezhetett-a-nuklearis-radioaktiv-felho-folenk.htmlOktóber végén keltett riadalmat a hír: Magyarország felett is megjelent a nukleáris felhő. Most valószínűleg kiderült, honnan szivárgott ki a radioaktív anyag. News--Esik a hó Budapesten, a Normafánhttp://www.life.hu/news/20171121-esik-a-ho-budapesten-a-normafan.htmlBár a hét közepétől felmelegedést jósolnak, egyelőre itt a novemberi tél. A Normafa Facebook-oldalára töltöttek fel olyan fotókat, ahol jól látszik: leesett az első hó. Ráadásul nem is kevés. NewsOrigoÖzvegye lelkiismeretesen gondozza Torgyán József sírját http://www.life.hu/news/20171121-maria-szepen-gondozza-egykori-ferje-torgyan-jozsef-sirjat.htmlCseh Mária odaadással és szeretettel gondozza volt férje sírját. News--Saját gyermekét erőszakolta, majd gyilkolta meg a férfi (18+)http://www.life.hu/news/20171120-meggyilkolta-sajat-gyermeket-egy-ferfi.html9 hónapos gyermekét erőszakolta, majd gyilkolta meg a 22 éves férfi. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.