Pszichiátriára került az a 11 éves diák, akit pedofil tanára Londonba akart szöktetni

Forrás: Thinkstock -
pedofil Békés tanár London pszichiátria embercsempészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pedofil békési tanár hamis iratokkal akarta Londonba szöktetni 11 éves diákját, de a reptéren elkapták őket. A kisfiút azóta egy pszichiátriai osztályon kezelik, a 32 éves tanár pedig előzetes letartóztatásban van.

Szoros kapcsolat alakult ki a 32 éves békési tanár és a 11 éves diákja között, akik nem tanórákon, hanem iskolán kívüli szakkörökön ismerkedtek meg. A pedofil férfi a gyerekkel együtt megpróbált Londonba szökni, hogy új életet kezdjenek, mindent jó előre eltervezett. Hamis iratokat rendelt Egyiptomból, repülőjegyet vett és eladta a kocsiját, hogy legyen kint pénzük, ám az ellenőrzéseken nem jutottak át. A férfi bőröndjéből tüzetes átvizsgálás után előkerültek az iratai és szexuális segédeszközök.

A gyermeket pszichiátrián kezelik - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A 11 éves kisfiút azóta egy pszichiátriai osztályon kezelik.

Mióta feltartóztatták őket a reptéren, a diákunkat egy kórház pszichiátriáján kezelik.

Borsnak

részletekbe menő szexuális tartalmú üzeneteket találtak gyermekük telefonján.

A nyomozás elindult ugyan, de a tanár szabadlábon maradt, és tovább taníthatott. A kisfiú pedig megharagudott szüleire a feljelentés miatt, egyre távolabb került tőlük.

A bíróság a tanárt gyorsított eljárásban embercsempészés, családi jogállás megsértése és okirat-hamisítás miatt egy év nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, pedofília és kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt pedig előzetes letartóztatásba helyezte.

Üzenetet küldtünk egy másik civilizációnakhttp://www.life.hu/news/20171121-uzenetet-kuldtunk-egy-masik-egitest-tarsadalmanak.htmlBátor vállalkozásra szánták el magukat a tudósok: üzenetet küldtek egy másik társadalomnak, amely 12 fényévnyire van tőlünk. News--Férfi hormonokat csempészett kolléganője ételeibe a kínai férfihttp://www.life.hu/news/20171121-fel-evig-ferfi-hormonokat-csempeszett-kolleganoje-eteleibe-a-kinai-ferfi.htmlFél évig férfi növekedési hormont csempészett kolléganője ételeibe, de lebukott: a kínai férfit most egy év börtönbüntetésre ítélte a bíróság. News--Meghalt Stadler József http://www.life.hu/news/20171121-meghalt-stadler-jozsef.htmlNemrég kelt szárnyra a szomorú hír, mely szerint Stadler József életét vesztette. Hiába volt kórházba, nem tudtak már segíteni rajta. News--Meghalt a rákos kisfiú, Jacob Thompson, aki miatt szülei előrehozták karácsonythttp://www.life.hu/news/20171121-elorehoztak-a-karacsonyt-jacob-thompson-szulei-majd-meghalt-a-kisfiu.htmlJacob Thompson évekig küzdött a rákkal, de a napokban legyőzte a gyikos kór. Előtte azonban még részese volt egy valóra vált karácsonyi csodának: az emberek a világ összes pontjáról küldtek neki karácsonyi képeslapot még az ünnepek előtt, hogy ő is átélhesse az ünnepi hangulatot még utoljára. NewsOrigoBorzalmas tragédia: lezuhant egy repülőgéphttp://www.life.hu/news/20171121-borzalmas-tragedia-lezuhant-egy-repulogep.htmlLezuhant az amerikai légierő egy gépe Texasban, az egyik pilóta meghalt, a másiknak pedig súlyos az állapota. A baleset körülményeit egyelőre vizsgálják. NewsOrigoHalálra gázoltak egy idős asszonyt Hajdúszoboszlón http://www.life.hu/news/20171121-halalosan-elgazoltak-egy-idos-nenit-hajduszoboszlon.htmlAz idős néni már a helyszínen meghalt, a sofőr azonban még bocsánatot sem kért. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.