A pedofil békési tanárnak állítólag nem a 11 éves fiú az egyetlen áldozata

Forrás: Thinkstock -
férfi pedofil tanár áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pedofil békési tanárnak nemcsak az a 11 éves kisfiú lehetett az áldozata, akit Londonba próbált csempészni: egy másik diák azt állítja, hogy ölelgetni és puszilgatni próbálta őt a férfi.

A hogy arról a Life.hu is beszámolt, egy békési tanár Londonba próbálta csempészni egy 11 éves diákját. Hamis iratokkal és pénzzel is készült a férfi, de szerencsére lebuktak a repülőtéren. Kiderült, hogy a tanár ellene a diák szülei mg nyáron feljelentést tettek, mert részletekbe menő szexuális tartalmú üzeneteket találtak a gyermek telefonján.

A pedofil tanár előzetesben van - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A nyomozás megkezdődött, de a férfi tovább taníthatott. A gyerek – miután a szökési kísérlet meghiúsult – pszichiátriára került, most pedig kiderült, hogy egy másik áldozata is lehetett a tanárnak.


A Bors azt írja, hogy

egy másik diákkal is furcsán viselkedett a férfi,

legalábbis ez állapítható meg a kisfiú beszámolójából. Aszerint a tanár korrepetálta a gyermeket, méghozzá a saját lakásán, a foglalkozások alatt pedig többször is ölelgetni és puszilgatni próbálta.

Folytatódik a lúgos támadással vádolt orvos, Bene Krisztián pere: szembesítés is leszhttp://www.life.hu/news/20171123-folytatodik-a-lugos-tamadassal-vadolt-orvos-bene-krisztian-pere.htmlEgykori barátnője, Renner Erika ellen elkövetett brutális támadással vádolják az orvost, Bene Krisztiánt, aki végig az ártatlanságát bizonygatta. Az orvost korábban 9 év börtönbüntetésre ítélték tettéért, de a Kúria visszadobta az ügyet, ezért másodfokon indul újra a tárgyalás. Negyedszerre kerül bíróság elé az eset, ezúttal azonban az is megtörténik, ami eddig még sosem: a támadót és az áldozatot szembesítik. NewsFotó: Mudra László - OrigoNemi erőszakkal vádolják Nick Cartert http://www.life.hu/news/20171122-szexualis-zaklatassal-vadoljak-nick-cartert.htmlDöbbenetes hírek keltek szárnyra a Back Street Boys egyik tagjáról: állítólag sok évvel ezelőtt megerőszakolt egy énekesnőt. News--Rákkeltő anyag került az IKEA bútoraiba, de Magyarország nem érintetthttp://www.life.hu/news/20171122-rakkelto-anyag-kerult-az-ikea-butoraiba-magyarorszag-nem-erintett.htmlKáros anyag került egy német cég hibájából az IKEA bútoraiba: rákkeltő, de légzőszervi megbetegedéseket is okoz, valamint károsíthatja a bőrt és a szemeket. Az áruház reagált a megjelent hírekre és leszögezte, hogy Magyarország nem érintett. News--Megrendítő történetek: így erőszakolják meg a nőkethttp://www.life.hu/news/20171122-megrendito-tortenetek-igy-eroszakoljak-meg-a-noket.htmlBecslések szerint évente 97 ezer nemi erőszak történik Nagy-Britanniában, de a tettesek mindössze 3 százaléka kapja meg méltó büntetését. A „MeToo" kampány részeként most egy brit dokumentumfilm készült azoknak a nőknek a történetéből, akiket megerőszakoltak. News--Bizarr történet: egy gazda állítja, földönkívüli támadt ráhttp://www.life.hu/news/20171122-bizarr-tortenet-egy-gazda-allitja-foldonkivuli-tamadt-ra.htmlÚgy tűnik, a mexikói ufókutató nem adja fel: Jaime Maussan mindenáron be akarja bizonyítani, földönkívüliek márpedig léteznek. Korábbi állításait azonban eddig rendre cáfolták. NewsOrigoMeghalt Gyurik Krisztina, a soroksári futónő ügyének koronatanúja http://www.life.hu/news/20171122-meghalt-a-soroksari-futono-gyilkossaganak-koronatanuja.htmlÉvek óta keresik Gyurik Krisztina gyilkosát, aki futás közben veszítette életét Soroksáron. Ám most a koronatanú is meghalt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.