Mesebeli történet: megkapta jutalmát a jószívű hajléktalan

Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Spencer Platt -
adomány hajléktalan pénz szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkapta méltó jutalmát az a hajléktalan, aki az összes pénzét odaadta egy bajba került nőnek. Úgy tűnik, hamarosan újra fedél lehet a feje fölött.

Mesébe illő történetről számolt be a Mirror: egy amerikai nő, Kate McClure épp Pennsylvániában autózott, amikor kifogyott a benzin az autójából. Jól tudta, hogy a környék nagyon veszélyes, de muszáj gyalog elindulnia benzinért. Útközben találkozott egy hajléktalannal, aki azt javasolta neki, menjen vissza a kocsihoz, ő majd hoz benzint. Így is történt, a jószívű hajléktalan az utolsó dollárját is üzemanyagra költötte, a nőnél ugyanis egyáltalán nem volt pénz.

A hajléktalan megkapta jutalmát Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Spencer Platt

A nő később visszatért a hajléktalanhoz, visszaadta neki a pénzét és vitt neki meleg ruhát, étel, italt. Többször is meglátogatta és rájött, a férfi jó ember. Ezt követően párjával létrehoztak egy weboldalt, hogy pénzt gyűjthessenek Johnny-nak. Rengetegen utaltak át neki kisebb-nagyobb összeget, így lehetséges, hogy hamarosan lesz otthona és új életet kezdhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.