Hidegfront és hóvihar várható

Forrás: MTI/Komka Péter -
hidegfront hóvihar időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elsőfokú riasztást adtak ki.

Szombaton a ködös reggel után többnyire felhős időre számíthatunk.Délután néhol északon és délnyugaton fordulhat eső. Késő estétől azonban egyre többfelé érkezik a csapadék és a szél is viharossá erősödik a Dunántúlon. A hőmérséklet 6-15 fok között alakul. Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki a tartós, sűrű köd miatt Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok és Tolna megyére.

Vasárnapra esős, borongós időt hoz egy átvonuló hidegfront. Havas eső, havazás leginkább északkeleten, és hegyvidéki területeken fordulhat elő. A Dunántúlon továbbra is erősen fog fújni a szél, a legmelegebb órákban is 10 fok alatt alakul a hőmérséklet.

Forrás: MTI/Komka Péter

Januárban lesznek a tél leghidegebb napjaihttp://www.life.hu/news/20171125-januarban-lesznek-a-tel-leghidegebb-napjai-az-elorejelzesek-szerint.htmlAhogy már írtunk is róla, Dávid Mihály meteorológus úgy véli, karácsonykor akár hó is lehet, de az biztos, hogy a tél leghidegebb napjai nem az ünnepekre várhatóak. News--Hárman meghaltak egy szolnoki balesetbenhttp://www.life.hu/news/20171125-harman-meghaltak-egy-szolnoki-balesetben-szombaton-reggel.htmlHalálos közlekedési baleset történt Szolnokon szombat reggel, hárman a helyszínen életüket vesztették - tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. News--Varnus Xavér beperli vádlóját, ha az nem kér bocsánatothttp://www.life.hu/news/20171118-varnus-xaver-beperli-vadlojat-merei-tamas-csellistat-ha-az-nem-ker-bocsanatot.htmlVarnus Xavért néhány nappal ezelőtt a neve kimondása nélkül, de egyértelműen beazonosíthatóan vádolták meg szexuális zaklatással egy rádióinterjúban. Vádlója egy ismert csellista, aki arról beszélt, csupán 15 éves volt, amikor az orgonaművész közeledett hozzá. Varnus Xavér a Facebook-oldalán rögtön válaszolt a vádakra, és állítja, egytől egyig szemenszedett hazugság. Később a szombathelyi zenész is reagált, amit Xavér szintén nem hagyott szó nélkül, sőt, arról is beszélt, erősen gondolkozik rajta, hogy perre viszi az ügyet. NewsOrigoLengyel Anna dramaturg szerint Kero kártékonyabb, mint Marton Lászlóhttp://www.life.hu/news/20171116-lengyel-anna-szerint-kero-kerenyi-miklos-gabor-kartekonyabb-mint-marton-laszlo.htmlLengyel Anna dramaturg a színházi zaklatási botrányok kapcsán beszélt Marton Lászlóról és Kerényi Miklós Gáborról. Kifejtette, az Operettszínház elbocsájtott művészeti vezetője kártékonyabb, mint a Vígszínház egykori főrendezője. News--Halálra erőszakolta szomszédja tyúkját egy fiúhttp://www.life.hu/news/20171116-halalra-eroszakolta-szomszedja-tyukjat-egy-fiu-pakisztanban.htmlLetartóztattak egy 14 éves pakisztáni fiút. A szomszédja szemtanúkkal azt állította, megerőszakolta a tyúkját, az állat pedig elpusztult. A szexuálisan frusztráltnak nevezett tinédzser a gyanú szerint a szomszéd boltjából lopta a kisállatot. NewsThinkstock Leszúrta barátnőjét egy férfi Budapestenhttp://www.life.hu/news/20171116--leszurta-baratnojet-egy-ferfi-budapesten-a-xv-keruletben.htmlMeghalt egy nő, akit élettársa késelt meg a főváros XV. kerületében, a férfit elfogták - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.