Öngyilkos lett egy tinilány, Karina Saifer Oliveira

halál tinilány Karina Saifer Oliveira öngyilkosság szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány nem bírta feldolgozni azt a rengeteg bántalamzást, amit elszenvedett a környezetétől, ezért inkább végzett magával. 

A 15 éves Karina Saifer Oliveira egy teljesen átlagos tinilánynak tűnt, akiről a családja egy pillanatig sem gondolta, hogy öngyilkosságon törné a fejét. Ezért is rökönyödött meg annyira az édesanyja, mikor megtalálta otthon a gyermeke holttestét, hiszen nem voltak arra utaló jelek, hogy komoly baj lett volna Karinával.

Persze "szokásos" tinikori dolgai voltak: például kiegyenesíttette a haját, mert az iskolában csúfolták a származásából eredő göndör fürtjeit. Volt egy 17 éves barátja is, akivel már egy éve együtt voltak, de nem volt felhőtlen a viszonyuk.

Forrás: Facebook

Aztán szárnyra kelt egy hír, miszerint a fiúja terjeszteni kezdte a Karináról készült intim fotóit, hogy büszkélkedhessen a felvételekkel. A sztori pedig hamar elterjedt, még több pletykát és bántó megjegyzést szerezve ezzel Karinának. Azt még nem tudni, hogy ezek a képek valóban léteztek-e, és valóban terjesztve lettek-e, ezzel kapcsolatban még tart a nyomozás.

Ám azt senki nem tudta, hogy a sérelmeket olyan mélynek élte meg, hogy inkább végzett magával, hogy szabadulhasson tőlük. - írta meg a BuzzFeed.

Hidegfront és hóvihar várhatóhttp://www.life.hu/news/20171125-hidegfront-es-hovihar-varhato-idojaras.html--Januárban lesznek a tél leghidegebb napjaihttp://www.life.hu/news/20171125-januarban-lesznek-a-tel-leghidegebb-napjai-az-elorejelzesek-szerint.htmlAhogy már írtunk is róla, Dávid Mihály meteorológus úgy véli, karácsonykor akár hó is lehet, de az biztos, hogy a tél leghidegebb napjai nem az ünnepekre várhatóak. News--Hárman meghaltak egy szolnoki balesetbenhttp://www.life.hu/news/20171125-harman-meghaltak-egy-szolnoki-balesetben-szombaton-reggel.htmlHalálos közlekedési baleset történt Szolnokon szombat reggel, hárman a helyszínen életüket vesztették - tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. News--Terrortámadás Londonban: teherautó hajtott a járókelők közéhttp://www.life.hu/news/20171124-terrortamadas-londonban-teherauto-hajtott-a-jarokelok-koze.htmlLövések dördültek Londonban, az Oxfod Circusnál, a rendőrök körülvették a metrómegálló környékét. Járókelők menekülnek, miután egy teherautó a tömegbe hajtott. A lövöldözés óta százakat evakuáltak. News--Madeleine McCann: megtalálhatták a titokzatos lila ruhás nőthttp://www.life.hu/news/20171124-madeleine-mccann-megtalalhattak-a-titokzatos-lila-ruhas-not.htmlTöbb mint 10 éve nyomoz a rendőrség Madeleine McCann után, bármilyen eredmény nélkül. Folyamatosan kutatják azokat az embereket, akik tudhatnak valamit a kislányról, mindhiába. Egy titokzatos lila ruhás nő után is nyomoznak, aki állítólag a gyerek eltűnésekor az apartman körül ólálkodott. Sikerült megnevezni az illetőt, de Luisa Todorov ragaszkodik ahhoz, hogy nem ő volt a tettes. News--Megrendítő történetek: így erőszakolják meg a nőkethttp://www.life.hu/news/20171122-megrendito-tortenetek-igy-eroszakoljak-meg-a-noket.htmlBecslések szerint évente 97 ezer nemi erőszak történik Nagy-Britanniában, de a tettesek mindössze 3 százaléka kapja meg méltó büntetését. A „MeToo" kampány részeként most egy brit dokumentumfilm készült azoknak a nőknek a történetéből, akiket megerőszakoltak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.