2 év börtönt kapott a férfi, aki megfojtotta majd megfőzte a kutyáját

Thinkstock -
kutya Írország börtön bűncselekmény állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év börtönbüntetésre ítélték azt az ír származású férfit, aki brutális kegyetlenséggel végzett ki egy kutyát. 

Dominic O'Connort 2 évig terjedő szabadságvesztésre ítélte az ír bíróság, miután a Facebookon vásárolt egy kutyát, amellyel aztán különös kegyetlenséggel, ok nélkül végzett. Az ártatlan állatot először pórázzal megfojtotta, majd megfőzte, és pörköltet csinált belőle.

Ezt követően a saját, már meglévő kutyájának kínálta fel a fajtárs tetemét. A 28 éves férfi a kihallgatás során beismerte a Jess nevű kutyával szemben elkövetett bűncselekményeket, és azt is bevallotta, hogy a kutyának csak egy részéből főzött "ételt".

Brutálisan meggyilkolta a neten vásárolt kutyáját az ír férfi Thinkstock

A tetem többi részét tűzre dobta, majd a hamvakat egy közeli tóba szórta. Az események senkinek sem szúrtak szemet, ám Dominic elmesélte valakinek a tetteit, az illető pedig értesítette a hatóságokat. Az elkövető elmeállapotát joggal vonták kétségbe, de nem találtak semmilyen problémára utaló jelet.

A két éves börtön mellett örökre eltiltották az állattartástól. - írta meg a BBC

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.