Egymilliárd forintot nyert egy szerencsés magyar játékos a Kenón

kenó nyeremény magyar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő lehet minden idők legszerencsésebb magyar játékosa, ugyanis 1000 forintból sikerült egymilliárdot csinálnia. Nyereményével ő lett minden idők első magyar Kenó milliárdosa.

A hazai szerencsejátékok mintegy hat évtizedes történetében eddig az Ötöslottó, Hatoslottó és Eurojackpot játékosok közül kerültek ki a magyar lottómilliárdosok, november 27-től viszont már egy Kenó játékos is feliratkozott a legalább egymilliárd forintot nyert szerencsések itthoni toplistájára, ugyanis sikerült elhozni a játék eddigi legnagyobb, 1 milliárd forintos főnyereményét.

Egymilliárd forintot nyert egy szerencsés magyar jatékos a Kenón - Illusztráció Forrás: Thinkstock

A nyeremény ráadásul nettó összegként értendő, hiszen utána a személyi jövedelemadót a lottótársaság fizeti meg. A Kenó játék nyereményeinek nagysága nem függ a nyertes játékosok számától, a várható nyeremény a befizetett tét és a fix nyereményszorzó alapján előre kiszámolható. A Kenó játékon 1996. márciusi indulása óta szinte minden évben volt telitalálatos nyertes, 1997-ben például 8 darab 10/10-es nyertes született. Viszont a maximális, ötszörös téttel egészen mostanáig, azaz 2017. november 27-ig még nem értek el 10 találatot.

A naponta sorsolt Kenó játékban az 1-80-ig terjedő számhalmazból a játékos tetszés szerint kiválasztott, legfeljebb 10 számot játszhat meg. A november 27-i sorsoláson az alábbi 20 szám került kisorsolásra: 1, 2, 3, 6, 9, 13, 21, 22, 24, 27, 29, 41, 43, 49, 50, 55, 56, 66, 72, 76. A magát igazán Fortuna kegyeltjének mondható - ma már milliárdos - játékos a 10-es játéktípust választotta, azaz tíz kedvenc számát fogadta meg az interneten, azokat pedig ezer forinttal (azaz ötszörös alaptéttel) játszotta meg.

Baleset: mentőautó ütközött terepjáróval Budapestenhttp://www.life.hu/news/20171201-baleset-mentoauto-utkozott-terepjaroval-budapesten.htmlBaleset történt csütörtök este Csepelen: egy mentőautó ütközött egy terepjáróval. News--Csányi Vilmos szakértő nyilatkozott a zaklatásos botrányokról: szerinte a megelőzés lenne a legfontosabbhttp://www.life.hu/news/20171130-csanyi-vilmos-szakerto-a-zaklatasos-botranyokrol-a-megelozes-lenne-a-legfontosabb.htmlCsányi Vilmos a zaklatási botrányok apropóján a megelőzés fontosságára figyelmeztet mindenkit. Szerinte a családban és az iskolákban sokkal többet kellene foglalkozni az emberi testtel, és az emberek közötti viszonyokkal, ezzel lehetne ugyanis hatékonyan megelőzni a zaklatásos helyzeteket. NewsOrigoFolyamatosan esik: néhol már 20 centis a hóhttp://www.life.hu/news/20171130-folyamatosan-esik-nehol-mar-20-centis-a-ho.htmlAz ország bizonyos részein már 20 centiméter a hó vastagsága. Jelenleg több megyében is havazik. News--Furcsa változások történhetnek a Föld forgásának lassulása miatt http://www.life.hu/news/20171130-a-fold-forgasa-lelassul-ez-pedig-furcsa-kovetkezmenyeket-okozhat.htmlTöbb tudós is beszámolt az aggasztó hírekről: nyugtalanító jelenségek várhatóak a 2018-as évre. NewsOrigoHavazás miatt elakadtak a kamionok Nógrád megyébenhttp://www.life.hu/news/20171130-havazas-miatt-elakadtak-a-kamionok-nograd-megyeben.htmlA havazás miatt a kapaszkodósávban elakadt kamionok állnak Nógrád megyében. News--Egy autó és egy biciklis ütközött Szigetvárnál: a kerékpáros életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20171130-egy-auto-es-egy-biciklis-utkozott-szigetvarnal-a-kerekparos-eletet-vesztette.htmlCsütörtök hajnalban egy autós és egy biciklis ütközött össze Szigetvár külterületén. Hiába érkezett gyorsan a segítség, a kerékpáros életét már nem tudták megmenteni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.