Komoly havazás jön: ilyen lesz az időjárás az ország területén vasárnap estig:

Forrás: Shutterstock -
december havazás időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holnap beköszönt a hamisítatlan decemberi időjárás. 

Dél felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és hajnaltól délkelet felől havazás kezdődik, de a keleti határvidéken havas eső is lehet. Vasárnap napközben a Dunántúl keleti felén helyenként, a Dunától keletre sokfelé várható csapadék: eső, havas eső, hó vegyesen, de délutántól már döntően hó, estétől ugyanakkor nyugat felől szűnni kezd a csapadék. Néhány cm vizes, tapadó hóra az Alföld keleti felén lehet számítani. A Nyugat-Dunántúlon és északkeleten vasárnap is megerősödik az északi, északnyugati szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -7 fok között alakul, -5 fok körüli értékekre a Bakony, a Gerecse, a Pilis és a Börzsöny környékén számíthatunk. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 0 és +4 fok között várható.

Puskás Peti nem szeret ajándékozni, az csak sallang számára a karácsonybanhttp://www.life.hu/karacsony/20171202-puskas-peti-nem-szeret-ajandekozni-az-csak-sallang-szamara-a-karacsonyban.htmlPuskás Peti a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőjeként Afrikában tölti az adventi időszakot, tehát úgy véli, igazoltan nem készül a karácsonyra. Az ünnepet nagyon szereti, de a ajándékozni nem, ezért mindig az utolsó percben vásárol. Karácsony 2017--Ezt tanácsolja Jáksó László a karácsonyi készülődéshezhttp://www.life.hu/karacsony/20171202-ezt-tanacsolja-jakso-laszlo-a-karacsonyi-keszulodeshez-szervezni-kell.htmlJáksó László a Life.hu-nak arról beszélt, régebben az utolsó percben készült a karácsonyra, de ma már másképp csináljaKarácsony 2017RTLKLUBMegbüntették az Ázsia Expresszben Ambrus Attilát és Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20171202-megbuntettek-az-azsia-expresszben-ambrus-attilat-es-parjat-berki-krisztiant.htmlAmbrus Attila és Berki Krisztián az Ázsia Expresszben az utasítások ellenére két feladatot is egy városban csináltak meg, ezért megbüntették őket. TV + SztárokOrigoPrágába utazott Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/lifeutazas/20171202-pragaba-utazott-erdelyi-monika-musorvezeto.htmlOdáig vannak a rajongói Erdélyi Mónika prágai szelfijeiért. Utazás--Hatalmas vihar közeledik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása helyszíne feléhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-hatalmas-vihar-kozeledik-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-forgatasa-helyszine-fele-afrikaban.htmlAlig, hogy megérkezett a jó idő a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínére, máris újabb baj közeleg. Hatalmas vihar közeledtére figyelmeztette a magyar stábot a helyi lakosság. TV + Sztárok--Lukács Mikike és Cicciolina nem mindennapi fotózáson vehetett részt a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-lukacs-mikike-es-cicciolina-fotozason-vehetett-reszt-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlMost kiderül, hogy töltik az idejüjet a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai, ha éppen nem a félelmeikkel kell szembenézniük. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.