szuperhold égitest ezotéria kívánság Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szuperhold mágikus erejét sokan nagyra tartják, így ha van valamilyen teljesítetlen vágyad, akkor most érdemes kívánni. 

A szuperhold kifejezést egy Richard Nolle nevű azstrológus találta ki, 1979-ben. Azóta a köznyelv is így nevezi azt az állapotot, amikor a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be. Ilyenkor lesz ugyanis a Hold Földről látható látszólagos mérete a legnagyobb.

Szuperholdat Magyarországról egy évben akár többször is láthatunk, ám ezen a hétvégén,

egész pontosan december 3-án

egy igen különleges, úgy nevezett szuper-szuperholdat láthatunk, ami a szokásosnál is sokkal erőteljesebben és látványosabban jelenik majd meg az esti égbolton.

Érdemes időt szakítani rá, ugyanis ilyet legközelebb 2034-ben láthatsz Forrás: Photononstop/Christophe Lehenaff/Photononstop/Christophe Lehenaff

Az előrejelzések szerint 14%-kal nagyobb, valamint 30%-kal fényesebb lesz, mint a 2015. szeptemberi vérhold volt. Ez olyan különleges, hogy előreláthatólag 2034-ig nem lesz ismétlése. Mivel az asztrológiában a Holdnak komoly szerepe van, így a szuper-szuperhold feltűnése ezoterikus szempontból is nagyon fontos.

Igyekezzünk figyelni a belső hangjainkra, és azokra a vágyainkra koncentrálni, amelyeket szeretnénk elérni a jövőben. Felidézhetünk magunkban esetleges feldolgozatlan sérelmeket is, ugyanis ez a hétvége megkönnyebbülést hozhat sokak számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.