Egy ír faluban minden férfinak merevedése van (18+)

Forrás: Thinkstock -
Írország merevedés viagra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ingyen kapják a szerelmi vágyat fokozó gyógyszert egy ír falucska lakói, ugyanis már egy évtizede működik ott a Viagrát gyártó üzem. A helyiek azt állítják, hogy a levegő beszippantása elég ahhoz, hogy hasson a szer, és már a kutyák is merevedéssel járkálnak a faluban.

Az ír falucskában senkinek nem kell fizetnie a kék tablettáért, ami felfokozza a férfiak vágyát, ugyanis már 10 éve ingyen kapják: jár a levegővel. Azóta gyártják ugyanis a Corkban fekvő Ringaskiddy mellett a gyógyszert, és a helyiek szerint a levegőbe kerülnek a hatóanyagok, így egyetlen szippantás elég ahhoz, hogy a férfiaknak merevedése legyen.

Minden férfinak merevedése van a kis ír falucskában Forrás: Thinkstock

Állítólag még a kutyáknak is hatalmas merevedésük van a helyzet miatt, aminek a helyiek már nem örülnek. Debbie O'Grady szerint egy szippantás is elég a levegőből.

Egy fuvallat, és már merev vagy. Évek óta ingyen kapjuk a szerelmi párlatot"

Metro

Holtan találták Jamaicában Desiree Gibbon modellthttp://www.life.hu/news/20171205-holtan-talaltak-jamaicaban-desiree-gibbon-modellt.htmlA 26 éves New York-i modellt Jamaicában találták holtan, a család információi szerint két nőt keresnek a hatóság emberei a gyilkossági üggyel kapcsolatban. Desiree Gibbon édesanyja szerint olyasvalaki ölhette meg a lányát, akit a fiatal ismert, és akiben megbízott. NewsOrigoElgázolták a Neoton família egykori dobosát, Bardóczi Gyuláthttp://www.life.hu/news/20171205-elgazoltak-a-neoton-familia-egykori-dobosat-bardoczi-gyulat.htmlBardóczi Gyulának szerencsére nincsen komolyabb baja, bokatöréssel megúszta a balesetet.NewsOrigoMégsem az a fiatal lány Madeleine McCann: nem stimmel a korahttp://www.life.hu/news/20171205-megsem-az-a-fiatal-lany-madeleine-mccann-nem-stimmel-a-kora.htmlFutótűzként terjedt a hír, miszerint egy fiatal nő azt állítja, ő Madeleine McCann. Állítását azokra az ismertetőjegyekre alapozza, amelyekkel az eltűnt Maddie rendelkezik, de egy fontos dolog hibádzik! News--Eső, havas eső, hó várhatóhttp://www.life.hu/news/20171205-eso-havas-eso-ho-varhato-kedd-szerda.htmlFolytatódik a hamisítatlan decemberi időjárás. News--Nem csak Follinus Annát zaklathatta Lőkös Margit és Kárpáti Kamil: újabb áldozatok jelentkeztekhttp://www.life.hu/news/20171205-nem-csak-follinus-annat-zaklathatta-lokos-margit-es-karpati-kamil-ujabb-aldozatok-jelentkeztek.htmlFollinus Anna Gérecz Attila- és Junior Prima-díjas költő néhány nappal ezelőtt úgy döntött, nem hallgat tovább. Elmondta, négy éven át zaklatta őt egy kiadót vezető házaspár, akik nevét nem árulta el. Hogy kikről van szó, persze nem volt nehéz kikövetkeztetni, a szóban forgó Kárpáti Kamil és Lőkös Margit kiadójuk honlapján nyilatkozatban cáfol. Azóta azonban többen csatlakozta Annához, állítják, az idős költő és felesége hozzájuk is közeledett. News--Ismét lencsevégre kapták a fekete szemű gyermek szellemét: videó! http://www.life.hu/news/20171204-egy-gyermek-szellemet-videoztak-le-az-erdoben.htmlKülönleges módon sikerült kapcsolatba lépni a fekete szemű kisgyerek szellemével, sőt, ezúttal videó is készült róla. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.