Pórázon tartja a gyerekeit egy édesanya

anyuka szülő család póráz gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes vallomást tett egy többgyermekes édesanya: elárulta, hogy rendszeresen pórázon tartja a csemetéit. 

Egy amerikai anyuka, nem tagadja, hogy a gyermekeit rendszeresen vezeti pórázon, ha utcára mennek. Elmondása szerint a csemetéi jól nevelt, rendes gyerekek, de ahogy fogalmazott: nagyjából egy aranyhal koncentrációs készségével rendelkeznek.

Sokan megbámulják az utcán, mikor megjelenik a pórázra kötött gyerekekkel, de véleménye szerint

minden más szülőnek is így kellene cselekednie.

Véleménye szerint ugyanis a gyerekek a másodperc tört része alatt képesek elszökni, és az ezzel járó stresszt már ő is megtapasztalta:

All pets must be on a leash! #kidsleash #chinarules #wired #funny #shanghai #park

Feline Valova (@feline.valova) által megosztott bejegyzés,

"Tavaly történt, hogy a reptérre kellett mennem a két gyerekkel, és milliónyi bőrönddel. A 2 éves kisfiam azonban egyszer csak gondolt egyet, és eltűnt. 15 másodperc leforgása alatt átmászott az üléseken, és elszaladt. Azonnal felkaptam a testvérét, és a csomagjainkat otthagyva rohantunk a kicsi után. Szerencsémre végig láttam magam előtt, ahogy szalad, de még így is beszökött az őrök között és feljutott a kansasi repülőre. Elképesztő pánikba estem, hogy a fiamat Kansasból kell valahogy hazaszállíttatnom. Alig tudtam a dolgozóknak elmagyarázni, hogy az a kisfiú hozzám tartozik, ők pedig hüledeztek, hogy vajon hogyan szökött oda be?" - mesélte Eden Strong, aki akkor elhatározta, soha többé nem akar hasonlót megélni.

És mivel ez már a sokadik eset volt, hogy a gyerekei kereket oldottak, ezért úgy döntött: véget vet a folyamatos aggodalmaskodásnak, és beszerez egy gyerekpórázt a számukra.

#KIDSLEASH #funnypictures #funnymemes #memes #meme #funnymeme #growingupwhite #TBT #throwbackthursday #POORKIDS

Queen Jazmin (@babyjazz19) által megosztott bejegyzés,

"Most biztosan azt gondoljátok, hogy a csemetéim neveletlenek, én pedig nem tudok bánni velük. Azt hiszitek, hogy kutyaként bánok velük, pedig ez mind nem igaz. Azért vannak pórázra téve az utcán, mert a gyerekek egy bizonyos kor alatt egyszerűen megszöknek. Hány elrabolt, bevásárlóközpontban vagy tömegben eltűnt gyerek esetét lehet hallani nap, mint nap? Nos, én nem akarok közéjük tartozni." - írta meg a Popsugar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.