Mégsem az a fiatal lány Madeleine McCann: nem stimmel a kora

Forrás: Getty Images -
kor eltűnt Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futótűzként terjedt a hír, miszerint egy fiatal nő azt állítja, ő Madeleine McCann. Állítását azokra az ismertetőjegyekre alapozza, amelyekkel az eltűnt Maddie rendelkezik, de egy fontos dolog hibádzik!

Májusban volt 10 éve, hogy Madeleine McCann eltűnt a családi nyaralás alatt, de a szülei sosem adták fel a reményt, hogy kislányukat egyszer megtalálják. A nyomozás továbbra is folyik, újabb és újabb elméletek születnek arról, hogy ki és hogyan rabolhatta el a gyermeket. Hiába azonban az erőfeszítés, eddig semmit nem sikerült pontosan kideríteni, sajnos a 10 év alatt nem kerültek közelebb ahhoz, hogy megfejtsék az eltűnt kislány ügyét.

Madeleine McCann továbbra sincs meg Forrás: Getty Images

Nemrég azonban felforgatta az internetet egy fiatal nő, aki felfedezte közte és a kis Maddie között a hasonlóságot, azokat az ismertetőjegyeket, ami alapján a kislányt keresik: a barna foltot a szemében, és a lábán lévő anyajegyet. Az interneten futótűzként terjedt az állítása, miszerint ő Madeleine McCann, de valami nem stimmel. Maddie 3 éves volt, amikor eltűnt, éppen a negyedik születésnapja előtt, tehát mostanra 14 éves volna. Az a fiatal lány azonban, aki magát Maddie McCann-nek gondolja már 18 éves! Így semmiképpen sem lehet ő Madeleine McCann, az ismertetőjegyek hasonlóságának ellenére sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.