Brutális kegyetlenség: rendszeresen erőszakolta barátnőjét a magyar sportoló (18+)

erőszak sportoló kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 26 éves győri sportoló ellen emelt vádat az ügyészség, miután többször megerőszakolta és rendszeresen verte barátnőjét.

A férfi tavaly januárban ismerkedett meg a sértettel, majd kapcsolatuk szorosabbá válásával egyre kevésbé engedte a nőnek, hogy rajta kívül másokkal is találkozzon. Míg a vádlottnak dolga volt, a nőt az édesanyjánál hagyta. Előfordult, hogy a férfi mások társaságban megütötte, megrángatta barátnőjét.

Az Ügyészség szerint tavaly ősszel a vádlott saját gyermekeit a lakásának egyik szobájába zárta, míg az étkezőben a barátnőjét bántalmazta, és azt követelte tőle, hogy beszéljen korábbi kapcsolatairól. Eközben a sértettet rugdosta, ököllel ütötte, a fejét a hűtőbe verte. Berángatta őt a fürdőbe és megalázás céljából egyfajta szexuális cselekményt hajtott rajta végre. A bántalmazás ezután fojtogatással és fenyegetéssel folytatódott.

Brutális, amit tett a férfi Forrás: Shutterstock

Később a férfi azért bántalmazta a barátnőjét, mert a nő hívást fogadott egy ismerősétől. A bántalmazás során, amely öt órán át tartott, egy eszközzel újabb szexuális erőszakot is véghezvitt a vádlott a sértetten. A nő 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el, a számtalan zúzódás miatt vérrögök keletkeztek az ereiben.

A férfi 12 évig terjedő börtönbüntetést kaphat.

Meztelenül várja a télapót Kelly Brook - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-meztelenul-varja-a-telapot-kelly-brook-foto.htmlA kerekded idomairól ismert modell, Kelly Brook levetkőzött: legfrissebb fotóján bájait csupán egy vörös bársonyfüggöny takarja. TV + Sztárok--Kozsó a barátnőjéről: "csoda szerelem ez"http://www.life.hu/sztarok/20171204-kozso-a-baratnojerol-csoda-szerelem-ez.htmlNagyon boldog új barátnőjével Kozsó, akire három év után talált rá újra a boldogság. TV + SztárokOrigoBubifrizurára váltott Cinthya Dictator, rá sem ismersz - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20171204-bubifrizurara-valtott-cinthya-dictator-ra-sem-ismersz-foto.htmlFriss fotóján rá sem ismerni Cinthya Dictatorra: az extravagáns művész rövid bubifrizurát csináltatott magának. Trend--Édesapja előtt is titkolta pasiügyeit Singh Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20171204-edesapja-elott-is-titkolta-pasiugyeit-singh-viki-ez-az-oka.htmlSingh Viki jelenleg boldog párkapcsolatban él szerelmével, Tomival, akit végre az édesapjának is bemutatott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzakítása után egy nappal ismerte meg szerelmét Temesvári Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20171204-szakitasa-utan-egy-nappal-ismerte-meg-ferjet-temesvari-andrea.htmlNem akárhogyan ismerkedett meg Temesvári Andrea a férjével: a teniszező elmesélte, a szakítása utáni másnapon azonnal szerelme esett. TV + Sztárok--Lelki traumájáról vallott Béres Alexandra: "ő már sosem érkezik meg"http://www.life.hu/sztarok/20171204-lelki-traumajarol-vallott-beres-alexandra-o-mar-sosem-erkezik-meg.htmlBéres Alexandra és párja lombikprogramnak köszönheti két gyönyörű lányát, akik mellé szerettek volna egy kisfiút is, végül mégis úgy döntöttek, inkább nem vágnak bele az újabb procedúrába. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.