Agyonvágott öt embert az áram karácsonyfa-díszítés közben Guatemalában

áramütés halál karácsonyfa díszítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agyonvágott öt embert az áram karácsonyfa-díszítés közben kedden Guatemalában.

Az áldozatok egy köztéri műfenyőre aggattak díszeket, amikor a halálos áramütés érte őket. Mindannyian fiatalok, 17 és 24 év közöttiek voltak, egyikük nő. A baleset az ország nyugati részén, El Carmen Frontera faluban történt.

Hogy pontosan mi okozta a tragédiát, nem tudni. A tűzoltóság feltételezése szerint az egyik áldozat megérinthette a karácsonyfa feletti villanyvezetéket, és rajta keresztül került áram műfenyő fémvázába.

Megölték az Észak-Koreában nemi szerv nélkül született kisbabáthttp://www.life.hu/news/20171205-megoltek-az-eszak-koreaban-nemi-szerv-nelkul-szuletett-kisbabat.htmlA radioaktív sugárzás miatt a kísérleti helyszínek közelében élők folyamatos betegséggel küszködnek, a gyermekeik pedig deformáltan születnek, akiket megölnek. Egy észak-koreai nő állítása szerint sokáig nem tudták, mi lehet a probléma. NewsThinkstockBrutális kegyetlenség: rendszeresen erőszakolta barátnőjét a magyar sportoló (18+)http://www.life.hu/news/20171205-rendszeresen-eroszakolta-baratnojet-a-magyar-sportolo-18.htmlEgy 26 éves győri sportoló ellen emelt vádat az ügyészség, miután többször megerőszakolta és rendszeresen verte barátnőjét. News--Pórázon tartja a gyerekeit egy édesanyahttp://www.life.hu/news/20171205-ez-az-edesanya-felvallalta-hogy-porazon-tartva-neveli-a-gyerekeit.htmlDöbbenetes vallomást tett egy többgyermekes édesanya: elárulta, hogy rendszeresen pórázon tartja a csemetéit. NewsOrigoEgy ír faluban minden férfinak merevedése van (18+)http://www.life.hu/news/20171205-egy-ir-faluban-minden-ferfinak-merevedese-van.htmlIngyen kapják a szerelmi vágyat fokozó gyógyszert egy ír falucska lakói, ugyanis már egy évtizede működik ott a Viagrát gyártó üzem. A helyiek azt állítják, hogy a levegő beszippantása elég ahhoz, hogy hasson a szer, és már a kutyák is merevedéssel járkálnak a faluban. News--Holtan találták Jamaicában Desiree Gibbon modellthttp://www.life.hu/news/20171205-holtan-talaltak-jamaicaban-desiree-gibbon-modellt.htmlA 26 éves New York-i modellt Jamaicában találták holtan, a család információi szerint két nőt keresnek a hatóság emberei a gyilkossági üggyel kapcsolatban. Desiree Gibbon édesanyja szerint olyasvalaki ölhette meg a lányát, akit a fiatal ismert, és akiben megbízott. NewsOrigoMégsem az a fiatal lány Madeleine McCann: nem stimmel a korahttp://www.life.hu/news/20171205-megsem-az-a-fiatal-lany-madeleine-mccann-nem-stimmel-a-kora.htmlFutótűzként terjedt a hír, miszerint egy fiatal nő azt állítja, ő Madeleine McCann. Állítását azokra az ismertetőjegyekre alapozza, amelyekkel az eltűnt Maddie rendelkezik, de egy fontos dolog hibádzik! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.