Időjárás: sűrű köd és ónos eső is várható

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
eső időjárás köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sem pénteken sem hétvégén nem számíthatunk kellemes időre, az Országos Meteorológiai Szolgálat több figyelmeztetést is kiadott. Köd, eső, havazás és szél is várható. 

Pénteken köd és ónos szitálás főként az Alföldön, az Északi-középhegység környékén és a Dunántúl északi, északkeleti felén alakulhat ki. A ködös, fagyos részeken néhol ónos szitálás is előfordulhat. Péntek napközben egyre nagyobb területen javulnak a látási viszonyok, a legtovább északkeleten maradhat ködös a levegő.

Esős, ködös idő lesz Forrás: Csudai Sándor - Origo

Jelentős eső pedig a délnyugati megyékben várható: 15-20 mm körüli vagy esetleg efeletti csapadék is eshet. Késő délutánig eső valószínű, amely estétől a Dunántúlon egyre nagyobb területen havas esőbe, havazásba vált. Péntek éjfélig síkvidéken (kb. 250 m alatt), elsősorban a Dunántúl délnyugati felén 5 cm vizes hó hullhat. Szombaton sem lesz jobb a helyzet, a csapadék miatt két megyére adtak ki figyelmezetést: Békés megyében és Hajdú-Bihar megyében 20 milliméter feletti eső is hullhat.

Nem működik együtt a rendőrökkel a VV Fanni gyilkossága ügyében gyanúsított férfihttp://www.life.hu/news/20171207-nem-mukodik-egyutt-a-rendorokkel-a-vv-fanni-gyilkossaga-ugyeben-gyanusitott-ferfi-elozetesben-van.html--Elfogták a férfit, aki veszélyeztette György herceg életéthttp://www.life.hu/news/20171207-o-az-a-ferfi-aki-veszelyeztette-gyorgy-herceg-eletet.htmlElkapták az angol hatóságok azt a férfit, aki fenyegető üzenetet tett közzé György herceg fotójával. News--Évekig szexre kényszerítette nevelőlányát a tatabányai férfi, most elítéltékhttp://www.life.hu/news/20171207-evekig-szexre-kenyszeritette-nevelolanyat-a-tatabanyai-ferfi.html11 évre ítélték azt a 45 éves tatabányai férfit, aki évekig orális szexre kényszerítette nevelt lányát. NewsOrigoNémeth Lajos szerint eddig tart a télhttp://www.life.hu/news/20171207-nemeth-lajos-szerint-eddig-tart-a-tel-nem-lehet-elore-tudni.htmlNémeth Lajost a FEM Café műsorvezetői kérdezték a jelenlegi és az elkövetkező hónapokban várható időjárásról. A meteorológus korrekt választ adott. News--Ő az! Fotón a férfi, akit letartóztattak VV Fanni eltűnése miatthttp://www.life.hu/news/20171206-foton-a-ferfi-akit-letartoztattak-vv-fanni-eltunese-miatt.htmlHétfőn kérették be a két hete eltűnt VV Fanni édesanyját a rendőrségre, hogy közöljék vele: már nem élő testet keresnek, lánya elhunyt. Mint ismeretes, Fanni eltűnésével kapcsolatban egy férfit már korábban letartóztattak. NewsOrigoCsúnya baleset: felborult egy autó az Árpád hídonhttp://www.life.hu/news/20171206-felborult-egy-auto-az-arpad-hidon.htmlMég nem tudják, hogy történhetett a baleset, de szerencsére nem sérült meg senki.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.