Az M6-os autópályán átszakította egy kamion a szalagkorlátot

Forrás: MTI/Manek Attila -
autópálya kamion baleset szalagkorlát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az M6-os autópályán komoly baleset történt szombat délelőtt: egy kamion átszakította a szalagkorlátot. 

Egy időre teljesen lezárták az M6-os autópálya Szekszárd felé tartó részét, ugyanis komoly baleset történt. Szombat délelőtt egy kamion átszakította a szalagkorlátot. A jármű ezek után az oldalára borult, ezért a forgalom teljesen megakadt. A tájékoztatás szerint a paksi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést.

Szalagkorlátot szakított át a kamion -Képünk illusztráció Forrás: MTI/Manek Attila

A baleset az M6-os autópályán, Paks közelében, a 105-ös kilométernél történt, a legfrissebb hírek szerint egy sávban már megindulahtott azóta a forgalom.

A mentés után a Szekszárd felé vezető oldalon egy sávon lehet haladni,

míg Budapest felé a leállósávban mehetnek a gépkocsik - írja az MTI.

Teréz körúti robbantás: vádat emeltek, életfogytiglant is kaphat az elkövetőhttp://www.life.hu/news/20171208-terez-koruti-robbantas-eletfogytiglant-is-kaphat-az-elkoveto.htmlA Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetője ellene vádat emeltek: akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoIdőjárás: sűrű köd és ónos eső is várhatóhttp://www.life.hu/news/20171208-suru-kod-es-onos-eso-is-varhato.htmlSem pénteken sem hétvégén nem számíthatunk kellemes időre, az Országos Meteorológiai Szolgálat több figyelmeztetést is kiadott. Köd, eső, havazás és szél is várható. News--Elfogták a férfit, aki veszélyeztette György herceg életéthttp://www.life.hu/news/20171207-o-az-a-ferfi-aki-veszelyeztette-gyorgy-herceg-eletet.htmlElkapták az angol hatóságok azt a férfit, aki fenyegető üzenetet tett közzé György herceg fotójával. News--Ő az! Fotón a férfi, akit letartóztattak VV Fanni eltűnése miatthttp://www.life.hu/news/20171206-foton-a-ferfi-akit-letartoztattak-vv-fanni-eltunese-miatt.htmlHétfőn kérették be a két hete eltűnt VV Fanni édesanyját a rendőrségre, hogy közöljék vele: már nem élő testet keresnek, lánya elhunyt. Mint ismeretes, Fanni eltűnésével kapcsolatban egy férfit már korábban letartóztattak. NewsOrigoCsúnya baleset: felborult egy autó az Árpád hídonhttp://www.life.hu/news/20171206-felborult-egy-auto-az-arpad-hidon.htmlMég nem tudják, hogy történhetett a baleset, de szerencsére nem sérült meg senki.NewsThinkstockAgyonvágott öt embert az áram karácsonyfa-díszítés közben Guatemalábanhttp://www.life.hu/news/20171206-agyonvagott-ot-embert-az-aram-karacsonyfa-diszites-kozben-guatemalaban-1-2.htmlAgyonvágott öt embert az áram karácsonyfa-díszítés közben kedden Guatemalában.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.