Végre fehér lesz a karácsony? Eláruljuk!

Forrás: MTI/Komka Péter -
karácsony szenteste havazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjárás előrejelzésekből már kiderül, hogy lesz-e fehér karácsonyunk idén. Fogunk-e látni hópelyheket, amikor szenteste kicsomagoljuk az ajándékokat? Eláruljuk!

Azt kell, hogy mondjuk, hogy a fővárosi gyerekeknek idén is marad a "száraz" idő karácsonykor. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint, december 23-án még számíthatnak egy kis hószállingózásra a budapestiek, azonban december 24-én már csak felhős, de havazás nélküli időjárásra van kilátás. Hasonló időjárásra számíthatnak az Észak-Dunántúlon, Dél-Dunántúlon és a Balaton környékén élők is.

Várható időjárás Budapesten Forrás: Köpönyeg

A Miskolc környékén élők azonban örülhetnek, mert ott december 22-től folyamatos lehet havazásra számítani. Szánkózni persze ebben sem lehet majd, mert maximum 2 centiméternyi hóra van kilátás. Hasonló időjárásra számíthatnak Kelet-Magyarország és Dél-Magyarország lakói is.

Várható időjárás Miskolcon és környékén Forrás: Köpönyeg

Norovírus: a tél legalattomosabb gyomorbetegségehttp://www.life.hu/drlife/20171111-tudtad-norovirus-betegit-meg-telen.htmlA norovírus rendkívül erős hasmenéssel, és hányással járó vírusos megbetegedés, ami ellen szinte csak egyetlen védekezési forma ismert. Eláruljuk, hogy melyik a leginkább veszélyeztetett korosztály, ahogyan azt is, hogy miért kell mondókát szavalni a kézmosás alatt. Dr. Life--Tetoválásokról őszintén - ezeket jó ha észben tartod, mielőtt varratsz! http://www.life.hu/drlife/20171124-ezeket-jo-ha-eszben-tartod-mielott-tetovaltatsz.html33 évesen csináltattam az első tetoválásomat. Régóta szerettem volna varratni magamra, de rettegtem a fájdalomtól. Kár volt, mert hamar kiderült, hogy én még aludni is képes vagyok tetoválás közben. 34 évesen már a negyedik tetkóm is elkészült. Egyiket sem bántam meg, sőt azt érzem, hogy ezekkel vagyok teljes, viszont azt katasztrofálisnak tartom, hogy az emberek nem tájékozódnak az esetleges betegségekről, mielőtt tetováltatnának. Dr. Life--35 éves lett a villantások nagyasszonya, Nicki Minajhttp://www.life.hu/trend/20171112-35-eves-lett-nicki-minaj.htmlMa ünnepli 35. születésnapját Nicki Minaj, aki nagy hódolója a latexruháknak és a villantásnak. Melyik különleges ruháját viselnéd, és melyiket ásnád el inkább a kertben? Szavazd meg! TrendOrigoKőember-szindróma nyomorította meg a kamasz fiú testéthttp://www.life.hu/drlife/20171111-koember-szindroma-egy-fajdalmas-betegseg-aminek-halal-a-vege.htmlMatt Horick olyan gyerek volt, mint bárki más. Imádott a szüleivel táborozni, hajókázni. Emellett rendszeresen focizott és baseballozott. Matt egészséges srác volt, bár a lábujjai mindig szóba kerültek, ha orvoshoz ment, de csak annyit mondtak rá, hogy furcsa... Dr. LifeOrigoÍgy bontja le a szervezetünk a koffeinthttp://www.life.hu/drlife/20171130-ez-tortenik-a-testedben-a-koffein-fogyasztas-utan.htmlElgondolkodtál már azon, hogy hány kávét iszol naponta, és mennyi az, ami még nem ártalmas, hanem hasznos is a szervezetednek? Tudod, hogyan bontja le a koffeint a testünk? Ennek jártunk utána. Dr. LifeOrigo10 karácsonyi ajándék ötlethttp://www.life.hu/karacsony/20171121-szuper-ajandek-tippek-karacsonyra.htmlNincs még ötleted arra, hogy kinek mit ajándékozz karácsonyra? Érdekelne néhány újdonság? Összegyűjtöttünk 10 ajándékot, aminek biztosan örülni fognak a rokonaid, barátaid. Karácsony 2017--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.