Manchester City öngyilkos szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos lett a Manchester City egykori kapusának kedvese. Nem tudta tovább elvilseni a betegsége okozta fájdalmat.

Faye Howard medencefenék-diszfunkciótól szenvedett, amitől elviselhetetlen fájdalmai voltak. Mindennél jobban szerette kedvesét, ám tehernek érezte magát, nem bírta tovább, a halált választotta.

A férfi teljesen összetört.

"Jobban szerettük egymást, mint bármit a világon"

- vallotta meg a sztárfocista, írta meg a Daily star.

Loved spending some time with this beautiful girl this weekend ❤ @fayevictoriahoward

Billy O'Brien (@billyobrien21) által megosztott bejegyzés,

Borbély Alexandra nyerte a legjobb európai filmszínésznőnek járó diíjathttp://www.life.hu/sztarok/20171210-borbely-alexandra-nyerte-a-legjobb-europai-filmszinesznonek-jaro-diijat.htmlA Testről és lélekről című film tarol a nemzetközi fesztiválokon. A 2018-as Oscar-gálára is ezt a filmet küldjük majd.TV + SztárokRicco és Claudia a jövőről meséltek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-ricco-es-claudia-a-jovorol-meseltek-video.htmlRicco és Claudia nyerték az idei X-faktor versenyét. A magyar versenysorozat történetében először nyert csapat. A Life.hu riportere őket is kifagatta az idei Cometen.TV + SztárokOrigoGorbunov Dimitrij elárulta, hogy mire vágyik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-gorbunov-dimitrij-elarulta-hogy-mire-vagyik-video.htmlAz idei Comet gálán Gorbunov Dmitrij is interjút adott a Life.hu riporterének. Elárulta, mire vágyik.TV + Sztárok--Egy orosz katona óriásira duzzasztotta karjait: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171210-egy-orosz-katona-oriasira-duzzasztotta-karjait-foto.htmlEgy 21 éves volt orosz katona elképesztő dolgot művelt magával: hatalmas karokat szeretett volna, egy vegyszer segítségével el is érte a célját. Szörnyen néz ki a férfi.Dr. LifeOrigoCandies Wanepoel nyilvánosan szoptatta kisbabáját, kilátszott a melle: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-candies-wanepoel-nyilvanosan-szoptatta-kisbabajat-kilatszott-a-melle-foto.htmlA gyönyörű Victoria's Secret modell nyilvánosan szoptatta meg kisbabáját úgy, hogy közben kilátszott a melle teljesen.TV + SztárokOrigoPalvin Barbi megmutatta új barátját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-palvin-barbi-megmutatta-uj-baratjat-foto.htmlPalvin Barbi egy cuki aranyos lány, aki nem mellesleg az ország egyik legismertebb nemzetközi modellje is. A közelmúltban azonban nem sikeres munkái, hanem sikeres hódításai miatt került a címlapokra. Ezúttal sem túl visszafogott fotót posztolt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.