Meztelenül zuhant ki a huszadikról Ivana Smit modell

Forrás: Instagram/Ivana Smit -
modell zuhanás emelet Meztelen diplomata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meztelenül találták meg a 18 éves lány holttestét a hatodikon, miután kizuhant a huszadik emeletről. A rendőrség úgy gondolja, nem történt bűncselekmény. 

A 18 éves modellként dolgozó Ivana Smit Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban vesztette életét: a huszadik emeletről zuhant ki. Holttestét a hatodikon, egy teraszon találták meg, teljesen meztelenül. A rejtélyes halálesetben nyomozást indított a rendőrség, az eredetileg holland Ivana családja pedig azonnal Malajziába utazott.

Meztelenül zuhant ki a huszadikról Ivana Smit Forrás: Instagram/Ivana Smit

Mint kiderült, a lány a huszadikon, egy partin vett részt, onnan esett ki az ablakból egyelőre ismeretlen körülmények között. A hatóság tájékoztatása szerint eddig semmilyen jel nem utal arra, hogy bűncselekmény áldozata lett volna a fiatal lány. "Nem hisszük el, hogy kiesett a huszadikról, és a testét a hatodikon találták meg. Meztelen volt. Hol van a cipője és a fehérneműje?" - tette fel a kérdést Ivana nagyapja, aki azt sem hiszi el, hogy nem történt bűmcselekmény - írja a Daily Mail.

Melegfront után újra itt a hideg: eső és hó is jöhethttp://www.life.hu/news/20171213-melegfront-utan-ujra-itt-a-hideg-ido-eso-es-ho-is-johet.htmlAmíg tegnap tizenfokokat is mérhettünk, mára újra lehűl az idő, sőt: csapadékra is számíthatunk. News--Így rúdtáncol együtt apa és lánya: videó! http://www.life.hu/news/20171212-egyutt-rudtancol-apa-es-lanya.htmlElképesztő történet került napvilágra egy férfiról és a lányáról: kiderült, hogy együtt rúdtáncolnak. NewsOrigoBizarr: 500 denevérrel él együtt ez az idős asszonyhttp://www.life.hu/news/20171212-bizarr-500-deneverrel-el-egyutt-ez-az-idos-asszony.htmlTöbb mint 500 denevérrel él együtt egy indiai nő, aki állítja, így érzi jól magát, a kis állatokat pedig szinte családtagként szereti. NewsOrigoVV Fanni gyilkosa néma csendben rabolta el a lányt http://www.life.hu/news/20171212-nema-csendben-vegezte-a-dolgat-vv-fanni-gyilkosa.htmlElképesztő, ami VV Fannival történt. A nyomozók nagy erőkkel kutatják a lányt, de nincs könnyű dolguk, a gyilkos ugyanis még mindig nem került elő. News--Anyaszült meztelenül rohangált az utcán a brazil nő: videó (18+)http://www.life.hu/news/20171211-anyaszult-meztelenul-rohangalt-az-utcan-a-brazil-no-video.htmlAz út közepén, anyaszült meztelenül videóztak le Brazíliában egy nőt, aki valószínűleg valamilyen szer befolyása alatt állhatott. Vidáman táncolt és fetrengett ugyanis a forgalmas úttesten. News--Börtönt kapott a pap, aki megölt és megerőszakolt egy szépségkirálynőthttp://www.life.hu/news/20171211-bortont-kapott-a-pap-aki-megolt-es-megeroszakolt-egy-szepsegkiralynot.htmlMegvert, megfojtott és megerőszakolt egy 25 éves nőt, most életfogytiglant kapott egy amerikai 85 éves pap. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.