Tragédia Hajdúszoboszlón: elhunyt a tegnap született hármasikrek édesanyja

hármasiker tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tündérkör Alapítvány adott hírt a tragédiáról, és kezdeményezte a gyűjtést a babáknak és édesapjuknak, aki teljesen tanácstalan. Arra kértek mindenkit, hogy egy megosztással segítse az édesapát.

"TRAGÉDIA! S.O.S.
Kedves TÜNDÉREK! Tegnap egy anyuka 3 gyönyörű gyermeknek (Mira, Léna, Milán) adott életet, de az anyuka tragikus körülmények között elhunyt. Az apuka kamionosként dolgozik, teljesen tanácstalan, a helyzetük pedig az esemény miatt kilátástalan. Egyedül maradt újszülötteivel. Nem soroljuk fel, hogy mi mindenre lenne szükségük, de sok apróság is igen fontos lehet. Minden segítség számít! Kérünk benneteket, ha érdemileg nem is, de egy MEGOSZTÁSSAL kérünk benneteket, hogy segítsünk!
Az apukát kereshetitek közvetlen itt a Facebook-on, hogy miben szenvednek hiányt.
A fotón ő látható. Fábián Tamás hajdúszoboszlói lakos.
Őszinte részvétünk! " - írta a Tündérköt a Facebookon. A poszthoz az édesapa fotóját is csatolták, őt közvetlenül is lehet keresni.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.