Gyanús körülmények között hunyt el Barry Sherman és a felesége

üzletember halál Honey Sherman nyomozás Barry Sherman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életét vesztette a milliárdos ausztrál üzletember, Barry Sherman és a felesége. 

Torontói otthonában találták meg pénteken a milliárdos Barry Sherman, és felesége, Honey holttestét. A helyszínre érkező rendőrök azt állítják, gyanús körülményekre bukkantak, ezért tovább vizsgálódnak. Egyelőre nem tudni, hogy a holttesteken találtak-e sérüléseket, vagy idegenkezűségre utaló jeleket.

Az Apotex gyógyszergyártó cég alapítójának halála kapcsán még a kanadai egészségügyi miniszter, Eric Hoskins is posztolt a Twitter oldalán:

"Nem is tudom mit mondjak. Barry és Honey Sherman csodálatos emberek voltak, igazi emberbaráti szeretettel a szívükben. Sokat tettek az egészségügyért. Ez egy tragédia" - írta meg az ABCNews.

Ő az a férfi, aki konkrétumokat tudhat a soroksári futónő halálról http://www.life.hu/news/20171215-ujabb-reszlet-kerult-elo-a-soroksari-futono-halalaval-kapcsolatban.htmlTalán most közelebb kerültünk a megoldáshoz, és talán kiderülhet, hogy ki a felelős a nő haláláért. News--A NASA bejelentette, hogy találtak egy, a miénkhez hasonló Naprendszerthttp://www.life.hu/news/20171215-a-nasa-bejelentette-hogy-talaltak-egy-a-mienkhez-hasonlo-naprendszert.htmlNASA kedden elhúzta a mézesmadzagot egy pársoros bejelentéssel: közölték, hogy később nagyon fontos dolgot fognak megosztani, később kiderült, hogy valóban érdekes dolgot találtak: egy, a miénkhez hasonló Naprendszert. NewsOrigoMegölte a barátnőjét, Ausztriában kapták el a magyar férfithttp://www.life.hu/news/20171215-megolte-a-baratnojet-ausztriaban-kaptak-el-a-magyar-ferfit.htmlTavaly szeptemberben ölte meg Budapesten barátnőjét a balatonfűzfői férfi, aki ezt követően külföldre menetült. A rendőröknek sikerült elkapniuk a tettest és most vádat emeltek ellene. News--Németh Lajos elárulta, hogy fehér lesz-e a karácsony: videó! http://www.life.hu/news/20171213-megtudtuk-hogy-feher-lesz-e-a-karacsony.htmlMár csak néhány nap választ el minket a várva várt karácsonytól, és már egyre több embert érdekel, hogy fog-e vajon esni a hó az ünnepek alatt? News--Jövő héten komoly fagyokra számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20171213-jovo-heten-komoly-fagyokra-szamithatunk-idojaras.htmlBorongós napok jönnek, majd érkezik a lehűlés: jövő héten éjszaka már komoly fagyok lehetnek. News--VV Fanni gyilkosa néma csendben rabolta el a lányt http://www.life.hu/news/20171212-nema-csendben-vegezte-a-dolgat-vv-fanni-gyilkosa.htmlElképesztő, ami VV Fannival történt. A nyomozók nagy erőkkel kutatják a lányt, de nincs könnyű dolguk, a gyilkos ugyanis még mindig nem került elő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.