Az egykori válogatott focista, Balajti Ádám ittasan vezetett: oszlopnak hajtott

Forrás: Thinkstock -
ittas vezetés válogatott focista baleset Balajti Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ittasan vezetett a 26 éves magyar focista, 3 liter sört gurított le, mielőtt autóba ült. Balajti Ádám egy előzés közben elvesztette irányítását a gépkocsi fölött, és egy betonoszlopnak ütközött. Elismerte, hogy hibát követett el. 

Ittasan balesetezett a magyar focista: Balajti Ádám 3 liter sör elfogyasztása után üllt volán mögé. Az egykori U20-as világbajnokságon bronzérmet szerzett válogatott tagja nem egyedül ült az autóban, csapattársa is vele volt sőt, övé volt a kocsi, de a vezetést átengedte ittas barátjának. A baleset még októberben történt, amikor Besenyőtelken a főúton haladtak, majd előzésbe kezdtek, de mivel az előtte haladó is így cselekedett, ezért Ádám az autót balra kormányozta, hogy elkerülje az ütközést.

Több liter sört ivott meg - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Elvesztette irányítását a kocsi fölött, és egy betonoszlopnak ütközött, az autót végül a háziorvosi rendelő kerítése állította meg. A helyszínre kiérkező rendőrök persze megszondáztatták Ádámot, a vérvizsgálat pedig egyértelműen kimutatta, hogy alkoholt fogyasztott vezetés előtt. A Blikk információi szerint

3 liter sört ivott meg, mielőtt volán mögé ült.

A bíróság mindkét focistát pénzbüntetésre ítélte: Balajtinak 700 ezer forintot kell fizetnie, társának pedig háromszázat azért, amiért hagyta őt vezetni. Emellett Ádámot hosszú időre el is tiltották a vezetéstől. Ügyvédje fellebbezik. "

hiszen védencem – szerencsére senkiben nem tett kárt, azt pedig nagyon megbánta, hogy ittas állapotban ült a volán mögé"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.