Megszólalt a pilóta, aki a furcsa repülő objektumot üldözte

Forrás: AFP/SPL -
pilóta repülő ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég került fel a BCC oldalára egy felvétel, amelyben egy amerikai vadászgép üldöz egy ismeretlen repülő tárgyat. A videó a repülő pilótafülkéjéből készült még 2004-ben, San Diego közelében, és mint kiderült, a Pentagon egészen eddig nem hozta nyilvánosságra. Most megszólalt a pilóta.

A férfi elmesélte, hogy az előtte repülő tárgy fehér színű volt és hosszúkás, és teljesen kiszámhítatatlan volt a mozgása. Azt is elmondta, hogy a furcsa jármű észak felé haladt, de amint a pilóta közelíteni kezdett felé, hirtelen déli irányra váltott, és másodpercek alatt eltűnt.

Persze sokan úgy gondolják, hogy ez az egész csak egy most generált kitaláció, de David ragaszkodik ahhoz, hogy amit látott, valóság volt Forrás: AFP/SPL

David Fravor biztos abban, hogy nem egy hellikoper volt, pedig - mivel nem voltak szárnyai - sokan erre tippeltek.

"A helikopterek irányváltoztatásához idő kell, arról nem is beszélve, hogy egy bizonyos ív leírása után tud csak megtörténni. Itt viszont ilyenről nem volt szó. Olyan pillanat alatt váltott és tűnt el, mintha csak egy ping-pong labda lett volna" - írta meg a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.