Nem VV Fanni az első örömlány, akit megöltek a lakóparkban

"Forrás: Shutterstock " -
gyilkosság VV Fanni örömlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el. A nyomozás eredményei szerint a lány - bár a holtteste még nem került elő - már nem él, a feltételezett elkövető pedig előzetesben van. Kiderült, nem VV Fanni az első örömlány, akit megöltek a lakóparkban. 

A Bors úgy tudja, nem Novozánszki Fanni gyilkossági ügye az első a Marina-parton. A luxuslakóparkban ugyanis korábban már meggyilkoltak egy escortlányt, állítólag konkurenciaharc miatt végeztek vele.

Forrás: Shutterstock

"Ez az eset is nagyon felkavarta az ott lakókat, de mivel ismeretlen lányról volt szó, nem kapott akkor médiaérdeklődést, mint VV Fanni esete. A lakóparkban akkoriban azt beszélték, hogy több lányokat futtató is aktívan üzletel, és a rivalizálás, a kapzsiság vezetett a tragédiához" - mondta el a napilapnak egy informátor.

"Nagyon jól megélt ebből Fanni, az biztos. Úgy tudom, neki nem volt főnöke, maga intézte a bizniszt, de mivel ez a szakma is elég kicsi, elképzelhető, hogy voltak átfedések a kuncsaftok között, és az is, hogy volt, akinek ez nem tetszett" - tette hozzá.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.