Srí Lankán találták meg a baranyai faluból eltűnt férfit

Forrás: Origo -
kóma eltűnt baleset Srí Lanka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sri Lankán találhatták meg azt a magyar férfit, akit június óta eltűntként keresnek. Zoltán jelenleg kómában van.

Elképesztő hírről számolt be a Bors, a lap azt írja, Srí Lankán van az a magyar férfi, akit június 19-én tűnt el egy baranyai kis faluból. Szabó Zoltán fotóját azt követően ismerték fel a rokonai, hogy az egzotikus szigeten a rendőrség közleményben kért segítséget egy ismeretlen férfi azonosításához. A férfit karácsony előtt súlyos baleset érte, elgázolta egy busz és kómába esett. Iratok nem voltak nála.

A kép csak illusztráció Forrás: Origo

A 24 éves férfi édesanyja a lapnak elmondta, fia korábban már dolgozott külföldön, de sejtésük sincs arról, hogyan került Zoltán az oly távoli Srí Lankára.

Azelőtt Svájcban és Németországban is vállalt munkát, kamionokat pakolt ki és be. Hogy hogyan keveredhetett Srí Lankára, arról fogalmunk sincs, mert biztosan nem volt útlevele. Mindenesetre a közzétett fotó alapján az egész család biztos benne, hogy ő fekszik a kórházban kómában." – nyilatkozta az édesanya.

Szabó Zoltánnak van egy két és fél éves fia, Milán, de gyermeke anyjával már korábban szakítottak.

A család egyelőre tanácstalan, nem tudják, mitévők legyenek.

2017 legijesztőbb kísértetsztorijaihttp://www.life.hu/news/20171219-2017-es-ev-legijesztobb-kisertetsztorijai.html2017-ben sem volt hiány bizarr hírekből, idén is rengeteget hallhattunk természetfeletti jelenségekről, észlelésekről. Videók és fényképek is készültek róluk, már csak az a kérdés, vajon valódiak-e. Cikkünkben ezúttal az év legelképesztőbb, leghihetetlenebb kísértettörténeteit gyűjtöttük össze. News--Egy három hónapos kisfiú vált a szíriai háború arcáváhttp://www.life.hu/news/20171227-egy-harom-honapos-kisfiu-karim-valt-a-sziriai-haboru-arcava.htmlÚjabb mozgalom alakult ki a Twitteren a szír fotós, Amer Almohibany egyik megrendítő felvétele után. News--Az eltűnt gimnazista holttestét találhatták meg a Tiszábanhttp://www.life.hu/news/20171227-holttestet-talaltak-a-tiszaban-szolnokon.html A néhány napja eltűnt gimnazista, Járomi Bence holttestét találhatták meg Szolnoknál a Tiszában. News--Hihetetlen: ezt jósolta 2018-ra a vak jósnő, Baba Vangahttp://www.life.hu/news/20171227-hihetetlen-ezt-josolta-2018-ra-egy-vak-josno-baba-vanga.htmlA múltban már rengeteg jóslata igaznak bizonyult a bolgár jósnőnek, Baba Vangának, így nem csoda, ha sokan hisznek benne. Nézzük, mit ígért a következő esztendőre! NewsOrigoElkapták a rendőrök: beismerte tettét a népligeti gyilkoshttp://www.life.hu/news/20171222-beismerte-tettet-a-nepligeti-gyilkos.htmlElfogták azt a férfit, akit a népligeti gyilkosság elkövetésével vádoltak, a tettes beismerő vallomást is tett. News--A gyerekek előtt tartottak disznóvágást az iskola udvaránhttp://www.life.hu/news/20171222--a-gyerekek-elott-tartottak-disznovagast-a-tapolcai-iskola-udvaran.htmlDisznóvágást tartottak iskolaidőben a diákok előtt egy tapolcai általános iskola udvarán. Néhány gyerek sírva ment haza aznap, a helyiek pedig háborognak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.