Féltékenység miatt gyilkolt a szegedi férfi

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság öngyilkos öngyilkosság féltékenység Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédiával indult az év Szegeden: egy 29 éves férfi halálra szurkálta barátnőjét, majd megpróbált öngyilkos lenni. Végül azonban inkább segítséget kért, így az ő életét sikerült megmenteni. Kiderült, hogy szerelemféltés állhatott a gyilkosság hátterében.

Az év első napján eldurvult a vita a szegedi pár között. A 29 éves férfi a szóváltást követően halálra szurkálta a barátnőjét. A szemtanúk arról számoltak be, hogy a veszekedés már az utcán elkezdődött, erre utalhat az is, hogy a ház előtti pad környéke tele volt vérrel. Ezután a negyedik emeleti lakásukban folytatták a vitát, ami tragédiával végződött.

Halálra szurkálta barátnőjét a szegedi férfi - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A nő meghalt, a férfi pedig megpróbált öngyilkos lenni, végül azonban mégis segítséget kért. Az ő életét sikerült megmenteni, a nőnél azonban csak a halál beálltát tudták megállapítani a mentők. A Csongrádhír információi szerint a nagy veszekedés hátterében szerelemféltés állhatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.