Holttestre bukkant az erdőben Logan Paul, vlogger: videó!

gyilkosság videó Logan Paul vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Logan Paul teljesen váratlanul bukkant rá egy holttesre az erdőben, de a reakciója mindenkit kiakasztott, ugyanis kinevette a halottat. 

Logan Paul egy ismert amerikai vlogger, akit 15 millióan követnek a legnagyobb videómegosztó portálon. Legutóbb azonban egy olyan felvételt tett közzé, ami többek szerint is sértő, kritikán aluli és ízléstelen.

A felvétel eredetileg a Japánban található Aokigahara erdőt szerette volna bemutatni, ami a közhiedelem szerint elátkozott, sötét hely. Azért kapta ezeket a neveket, ugyanis ott történik a legtöbb öngyilkosság. Logan és a csapata azonban nem számított rá, hogy ők is látnak majd egy holttestet az erdőben, éppen ezért nagy meglepetés, sőt, sokkhatás érte őket, mikor megpillantották az élettelenül fekvő embert.

I'm Logan Paul and I came here to f**k s**t up

Logan Paul (@loganpaul) által megosztott bejegyzés,

A vlogger azonban nem reagált valami jól a helyzetre, hiszen mikor meglátta a holttestet így szólt az egyik barátjához: "Mi van? Nem láttál még hullát?" Majd elnevette magát, ez pedig sok embernek nem tetszett. Kommentáradat lepte el a sztár oldalát, aki nem sokkal ezután leszedte a videót és közzétett egy posztot, amiben elnézést kért a viselkedéséért - írta meg a BBC.

"Sosem kaptam még ilyen mértékű és mennyiségű negatív kritikát, hiszen még sosem követtem el akkora hibát, mint most. (...) Sokan mondták már, hogy azt a hatalmat, ami a kezemben van az internet révén, sok jó dologra is fel lehet használni. Életemben először rosszul bántam vele. Igérem, nem fog többé előfordulni" - fogalmazott a posztjában Logan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.