Több női alkalmazottját is elfenekelte egy kiadó tulajdonosa, H. Brandt Ayers

Forrás: The Anniston Star -
fenekelés verés metoo kiadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több női alkalmazottját is elfenekelte H. Brandt Ayers, aki az Anniston Star kiadójának egykori igazgatója, jelenleg az igazgatótanács tagja. A botrány ellenére nem akar lemondani.

Az 1970-es években fenekelte el több női alkalmazottját is H. Brandt Ayers, de az esetekre csak nemrég derült fény. Az első áldozata egy 26 éves kezdő riporter volt, Wendy Signal , aki pszichés problémái miatt nem járt be a munkahelyére. Ayers viszont meglátogatta a nőt, miután konzultált a riporter orvosával. A férfi azt állítja, hogy a doktor – akinek a nevére nem emlékszik – jó ötletnek tartotta, hogy fenekeléssel nyugtassa meg alkalmazottját. Ezt Ayers meg is tette, és úgy tűnik, hogy ezek után többször is alkalmazta. Az esetet a nő jelentette közvetlen főnökének, de mivel nem lett semmi az ügyből, felmondott.

Több női alkalmazottját is elfenekelte H. Brandt Ayers Forrás: The Anniston Star

Wendy Signal azóta már nem él, de több egykori alkalmazott kitálalt a férfi viselkedéséről. Először Veronica Pike Kennedy állt a nyilvánosság elé történetével, őt az irodában bántalmazta a férfi egy szombati ügyeleti napon. Megmutatta Ayersnek az általa írt vezércikket, ami nem tetszett a férfinak, ezért elfenekelte. A vádakat a férfi nem tagadta, de leszögezte, hogy nem hajlandó lemondani posztjáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.