Több mint 100 nő vádolja szexuális zaklatással Larry Nassart, az amerikai sportorvost

Forrás: AFP/Jeff Kowalsky -
molesztálás metoo Larry Nassar szexuális zaklatás felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Larry Nassar sportovosként éveken át zaklatott fiatalkorú lányokat, gyerekeket, akik felnőttként is sokáig hallgattak még a történtekről a szégyen és a borzasztó fájdalom miatt. 2015-ben rúgták ki a tornászoktól, miután több sportoló is panaszt tett ellene. A nyomozás során kiderült, több mint 100 áldozata van az orvosnak.

Larry Nassar az amerikai tornászválogatott sportorvosa volt, és több mint 100 nőt zaklatott szexuálisan. Főként kezelések közben molesztálta a lányokat, közel 100 nő készül vallomást tenni ellene. Néhányan közülük nem vállalták a személyazonosságukat.

Larry Nassar Forrás: AFP/Jeff Kowalsky

A nyilatkozatok felolvasása közben az orvos nem bírt áldozataira nézni, lehajtotta fejét vagy elfordította tekintetét például akkor is, amikor Kyle Stephens beszélt, akit 6 és 12 éves kora között molesztált a férfi. Őt nem sportorvosként, hanem a család barátjaként. A kislányhoz dörzsölte nemi szervét, a szülpk pedig nem hittek a gyermeknek, amikor az beszámolt a nagybecsű barát viselkedéséről.

„Talán rájöttél már, de a kislányok nem maradnak örökké kicsik. Erős nőkké válnak, akik szétrombolják a világodat" – mondta Stephen. Nyilatkozatot tett egy Donna Markham nevű nő is, akinek a lánya, Chelsey öngyilkosságot követett el 2009-ben Larry Nassar miatt. A molesztált lányok és nők mind arról számoltak be, hogy fájdalmat és szégyent éreztek a molesztálások alatt, ami megváltoztatta az életüket, depresszióba taszította őket és öngyilkos gondolatok is kísértették őket a történtek miatt.


Nem lehetek többé átlagos, normális lány, és örökre elvesztettem a gyerekkorom nagy részét miatta"

Rengeteg színésznőt zaklatott Harvey Weinstein: Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is kitálalt


Egyre több nő emeli fel a hangját a befolyásos hollywoodi filmmogul, Harvey Weinstein ellen, aki még mindig tagad. Pedig már Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is felvállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy molesztálta őket a férfi, ahogy Ashley Judd is beszámolt hasonló esetről, és rajtuk kívül még sokan mások. A színészek és közszereplők sorra határolódnak el a producertől, a felesége kidobta, a cégéből pedig kirúgták. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Döbbenet: szexre kényszerítette 10 éves fiát az anya (18+)http://www.life.hu/news/20180117-dobbenet-szexre-kenyszeritette-10-eves-fiat-az-anya.htmlSzörnyű dolgot művelt egy walesi fiúval az anyja és annak párja: szexre és erotikus játékokra kényszerítették a gyereket. NewsOrigoSzexuális fantáziálás kiélése céljából ölhették meg a svéd riporternőt (18+)http://www.life.hu/news/20180117-szexualis-fantazialas-kielese-celjabol-olhettek-meg-a-sved-riporternot.htmlSzexuális fantáziájának kiélése céljából ölhette meg tengeralattjáróján a vele interjút készítő svéd újságírónőt, Kim Wallt Peter Madsen. News--Évente csak egyszer fürdött a feleség: a férj most beadta a válóperthttp://www.life.hu/news/20180117-evente-csak-egyszer-furdott-a-feleseg-a-ferj-most-beadta-a-valopert.htmlMár rengeteg furcsa válóokról hallottunk, de olyanról még nem, hogy a férj azért akart elválni, mert a felesége csak évente egyszer fürdött. Pedig ez történt most Kínában! NewsEmbertelen körülmények között tartották gyerekeiket a kaliforniai szülőkhttp://www.life.hu/news/20180116-embertelen-korulmenyek-kozott-tartottak-gyerekeiket-a-szulok.htmlÉvek óta bilincsbe verve, embertelen körülmények között tartotta gyermekeit az a kaliforniai házaspár, akiket a napokban vettek őrizetbe. NewsThinkstockLezárult a vizsgálat a szeretetotthonban szexet imitáló ápolók ügyébenhttp://www.life.hu/news/20180115-lezarult-a-vizsgalat-a-szeretetotthonban-szexet-imitalo-apolok-ugyeben.htmlLezártul a vizsgálat azoknak az ápolóknak az ügyében, akik egy pécsi szeretetotthonban szexet imitáltak egy idős, beteg asszony ágya mellett.NewsOrigoHoltan találták a Madeleine McCann ügyével visszaélő detektívet, Kevin Halligenthttp://www.life.hu/news/20180115-holtan-talaltak-a-madeleine-mccann-ugyevel-visszaelo-detektivet-kevin-halligent.htmlMadeleine McCann keresésével magánnyomozó irodát is megbíztak a kétségbeesett szülők, de a pénzükkel állítólag visszaéltek. Az ügyükkel foglalkozó detektívet azzal vádolták, hogy nem a kutatásra, hanem a pazarló életmódjára fordította az összeget. A férfit nemrég holtan találták otthonában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.