Tévedésből felhívták a feleséget és közölték vele, hogy a férje meghalt

halál műtét baki kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit nőnek azt mondták a telefonban, hogy meghalt a férje, majd pár perccel később kiderült, tévedés volt, a kórházban összekeverték a telefonszámokat.

A The Sun azt írja, hogy Carole-Anne Furzer férjén veseműtétet hajtottak végre az orvosok, majd nem sokkal később az asszony telefonhívást kapott a kórházból. A vonal végén lévő nő úgy mutatkozott be, mint a kórház azon felelőse, aki a halálhíreket szokta közölni a hozzátartozókkal. Carole-Anne persze rettenetesen megijedt és magából kikelve azt kérdezte, hogy meghalt-e a férje. Erre a telefonos nő elárulta a halott férfi nevét, de az nem egyezett: a férjet ugyanis Gary-nek hívták. A kórház munkatársa ekkor egy kis türelmet kért, azt mondta, utánajár a dolognak és majd visszahívja a nőt. Az ezt követő 5 perc olyan volt Carole-Anne számára, mint egy rémálom, hisztérikusan járkált fel-alá a szobában kezében a telefonjával. Hamarosan hívta a kórházi munkatárs, aki közölte, hogy nem a férje hunyt el és a tévedésért bocsánatot kért.

Bár rettenetesen megkönnyebbült a feleség, a szörnyű élmény miatt azóta is rosszul alszik. Közben a kórház vezetői vizsgálatot indítottak annak érdekében, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő a jövőben.

A nő azóta sem heverte ki a szörnyű esetet Forrás: Thinkstock
El sem hinnéd, hol dolgozik most Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-el-sem-hinned-hol-dolgozik-most-damu-roland.htmlDamu Roland jelenleg konyhai kisegítőként dolgozik, de mint mondja, nagyon kedvesek a kollégái és viszonylag jól is keres. TV + Sztárok--Továbbra sem tudni, kivel folytatja Hosszú Katinka: lemondta a találkozóthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-tovabbra-sem-tudni-kivel-folytatja-hosszu-katinka-lemondta-a-talalkozot.htmlMégsem születik ma döntés arról, hogy Hosszú Katinka férjével vagy nélküle folytatja tovább az edzéseket, az úszónő ugyanis lemondta a találkozóját az úszószövetség elnökével. TV + Sztárok--Feneket villantott a szexi Instagram-sztár, Julianne (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180117-feneket-villantott-a-szexi-instagram-sztar-julianne.htmlEgy aprócska miniszoknyában mutatta meg fenekét a dögös amerikai modell, Julianne, akit több millióan követnek Instagramon. TV + SztárokOrigoIsmét anyaszült meztelenül pózol Emily Ratajkowsi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-ismet-anyaszult-meztelenul-pozol-emily-ratajkowsi.htmlEmily Ratajkowski ismét sokkol: egy teljesen pucér fotót osztott meg követőivel az Instagramon. TV + SztárokOrigoMegszületett a magyar műsorvezető, Takács Rita gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180117-megszuletett-a-magyar-musorvezeto-takacs-rita-gyermeke.htmlMegszületett a Sport TV műsorvezetőjének, Takács Ritának a második gyermeke. A büszke anyuka már fotót is posztolt a kicsiről. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka megmutatta születendő gyermeke babaszobáját - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-kapocs-zsoka-megmutatta-szuletendo-gyermeke-babaszobajat.htmlMegmutatta születendő gyermeke kisszobáját Kapócs Zsóka, aki márciusra várja kisfiát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.