A legújabb őrültség: mosókapszulát esznek a fiatalok

Forrás: Flickr/US CPSC -
veszély mosószer kapszula evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrülten veszélyes trend terjed az interneten, méghozzá a mosókapszula kihívás, ami azt jelenti, hogy megeszik a mosószert a fiatalok, és ezt felveszik videóra...

Rengeteg őrült kihívás terjed az interneten, és most itt a legújabb veszélyes, egészségtelen eszementség: mosókapszulát esznek a fiatalok. Hogy miért? Azért, mert két srác elkezdte, és mások is kedvet kaptak hozzá. Pedig az eredeti videóban nem is nyelték le valójában a kapszulát, de a vak követőiknek ez már mit sem számít, ők megteszik. Meglepő, de hangsúlyoznunk kell mennyire veszélyes lenyelni egy vegyszerekkel teli „zacskót".

Mosókapszulát esznek a fiatalok Forrás: Flickr/US CPSC

A jelenség annyira elkezdett terjedni, hogy a Youtube már be is tiltotta azokat a videókat, melyeken a fiatalok kapszulát esznek, a mosószergyártó pedig figyelmeztetést adott ki arról, hogy nem egészséges sőt, mérgező lenyelni a tisztítószert. Sokan segítséget is kértek az egyik gyártótól, miután lenyelték a kapszulát, mert égő érzést éreztek a gyomrukban: mindenkinek azt tanácsolta a vállalat, hogy nyomban keressen fel egy orvost.

@dyses_vines által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.