pszichopata csaló zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva és Marietta most, az RTL Klub kamerái előtt találkoztak életükben először. Az interneten bukkantak egymásra, miután mindketten ugyanabba a hibába, vagyis inkább ugyannak az embernek a csapdájába estek. Mindketten rövid ideig egy ismert mulatós zenész párjai voltak.

A nők elmesélték kisértetisesen hasonló történetüket. Elmondták, hogy lakott náluk ingyen a zenész és hogyan húzott ki tőlük többször is nagyobb összeget és milyen kifogásokkal nem fizette azokat vissza. Az áldozatok történetét itt meg is nézheted:

Munkáról és magánéletről nyilatkozott Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180120-munkarol-es-maganeletrol-nyilatkozott-liptai-claudia-musorvezeto.htmlMagánéletről, munkáról, sikerekről és családról adott interjút a BlikknekLiptai Claudia. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka reagált a pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hosszu-katinka-igy-reagalt-a-pletykakra.htmlHosszú Katinka interjúban értékelte a 2017-es évet.TV + Sztárok--A pénz miatt kellett meghalnia VV Fanninakhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-a-penz-miatt-kellett-meghalnia-vv-fanninak-uj-nyomon-a-rendorseg.htmlKorábban arra gyanakodott a rendőrség, hogy feltételezett gyilkosa féltékenységből ölhette meg VV Fannit. A legújabb információk szerint azonban az ok teljesen más: méghozzá a pénz. TV + SztárokOrigoMajoros Hajni: "Nehéz hetek jönnek"http://www.life.hu/sztarok/20180119-majoros-hajnalka-dundika-instagram-posztja-szerint-nehez-hetek-jonnek.htmlRajongói remélik, nincs semmi baj Hajnival. TV + Sztárok--Frissítette a rendőrség Novozánszki Fanni körözési fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-frissitette-a-rendorseg-novozanszki-vv-fanni-korozesi-fotojat.htmlÚj fotóval keresi a rendőrség Novozánszki Fannit, illetve a holttestét. TV + Sztárok--A pénz miatt kellett meghalnia VV Fanninakhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-a-penz-miatt-kellett-meghalnia-vv-fanninak-uj-nyomon-a-rendorseg.htmlKorábban arra gyanakodott a rendőrség, hogy feltételezett gyilkosa féltékenységből ölhette meg VV Fannit. A legújabb információk szerint azonban az ok teljesen más: méghozzá a pénz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.