Csúcstechnológiai eszközökkel és specialistákkal keresik VV Fanni holttestét

Forrás: RTL -
gyilkosság rendőrség nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség továbbra is csúcstechnológiai eszközökkel és speciális szakértőkkel keresi VV Fanni holttestét.

Több mint két hónapja eltűntként keresik VV Fannit, de nyomára a mai napig nem bukkantak. A Blikk értesülései szerint nagyon rég fordult elő, hogy egy ügyben ekkora erőket és technikai megoldásokat mozgósítson a rendőrség. A lap azt írja, olyan módszereket is alkalmaznak, amelyeket eddig csak filmekben lehetett látni.

Egy egész bűnügyi csoport dolgozik az ügyön, drónokkal, kutyákkal és élőlánccal is keresik a testet, de most még a szokásosnál is sokkal több szakértőt vont be a rendőrség. Szakvéleményeket kérnek nyom-, technikai és DNS-szakértőktől, a szakma legjobbjai segítik a nyomozók munkáját. Vannak speciális nyomozók, akik csak a szagmintákkal foglalkoznak. Amikor kutyákkal keresnek valakit, akkor az állat csak a szag alapján tud tájékozódni, ám ez a bizonyíték illékony. Ezek a szakemberek különböző vegyi eljárások során felerősítik a szagmintát, így a kutyák hosszabb nyomvonalon tudják azt követni" – nyilatkozta a lapnak egy bennfentes, aki hozzátette, az ügyön dolgoznak még hemogenetikusok, nyomszakértők, pszichológusok, toxikológia és igazságügyi elmeszakértők, továbbá speciális kutatóegységek is.

Nagy erőkkel keresik VV Fanni holttestét Forrás: RTL

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.