Úgy szappanozza magát a patkány, mint egy ember: videó

"Forrás: YouTube " -
patkány videó fürdés szappan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A patkány nem tartozik a legnépszerűbb állatok közé, de ez a videó most sokakkal megszerettetheti a kis rágcsálót: annyira cuki, hogy úgy fürdik, mint egy ember!

Ennél édesebb videó valószínűleg még nem készült patkányról, de erre az állatra rá is fér a promó. Nem örvend túl nagy népszerűségnek ugyanis a kis rágcsáló, de ezen a felvételen egyszerűen ellenállhatatlan. A videót egy perui lemezlovas, Jose Correa készítette azt állítva, hogy éppen zuhanyozni készült, amikor meglátta fürdőszobájában a patkánykát, aki szintén éppen tisztálkodott.

A felvételen látható, hogy a hasát és még a hónalját is alaposan megmossa a rágcsáló, szépen megtisztogatja magát, majd távozik. A DJ mindenkit biztosított arról, hogy nem bántotta az állatot, de sokan azt sem hiszik el, hogy a felvétel valódi.

Szerdán kezdődik a Teréz körúti robbantó büntetőperehttp://www.life.hu/news/20180130-a-terez-koruti-robbanto-pere-szerdan-indul.htmlSzerdán indul a Teréz körúti robbantó büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken.A vádlott akár életfogytiglant is kaphat. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoNatascha Kampusch megszólalt a Turpin- család ügyével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20180130-natascha-kampusch-elmondta-velemenyet-a-turpin-csalad-ugyevel-kapcsolatban.htmlMint ismeretes, néhány hete derült ki, hogy egy házaspár a világtól izolálva, leláncolva tartotta 13 gyermeküket, akik közül hatan még kiskorúak. Natascha Kampusch is megszólalt az ügyben. NewsAFPÍgy néz ki egymás mellett a világ legmagasabb és legalacsonyabb embere - Fotóhttp://www.life.hu/news/20180129-igy-nez-ki-egymas-mellett-a-vilag-legmagasabb-es-legalacsonyabb-embere.htmlTalálkozott a világ legmagasabb és legalacsonyabb embere és természetesen a jeles alkalomból közös fotó is készült róluk. News--Szuperhold, kék hold és holdfogyatkozás lesz szerdánhttp://www.life.hu/news/20180129-szuperhold-kek-hold-es-holdfogyatkozas-lesz-szerdan.htmlEgyszerre lesz szuperhold, kék hold és teljes holdfogyatkozás is szerdán. News--Kiderült, valóban a földönkívüliek írták-e a Voynich-kéziratothttp://www.life.hu/news/20180129-kiderult-valoban-a-foldonkivuliek-irtak-e-a-voynich-keziratot.htmlIgen sok fejtörést okozott eddig a kutatók számára a rejtélyes Voynich-kézirat, most azonban úgy tűnik, sikerül megfejteni. News--Egy WC-ben kellett kimondania a boldogító igent a párnakhttp://www.life.hu/news/20180129-egy-wcben-kellett-kimondania-a-boldogito-igent-a-parnak.htmlEgy mosdóban kellett kimondania a boldogító igent egy fiatal amerikai párnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.