Nem először ölt a magyar prostituált olasz gyilkosa: korábban 25 évet ült börtönben

gyilkosság Olaszország prostituált
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részletek láttak napvilágot a pár napja Olaszországban meggyilkolt magyar prostituált ügyében. Kiderült, Arietta gyilkosa korábban 25 évet ült börtönben egy hasonló tett miatt.

Ariettát néhány napja gyilkolták meg az olaszországi Modenában. Gyilkosa öngyilkosságnak próbálta álcázni a tettét: először kirabolta a nőt, 220 ezer forintnyi összeget vett el tőle, majd megfojtotta, végül a vonat elé vetette.

Kiderült, Pasquale Concas már nem először ölt embert, korábban egy hasonló gyilkosságot követett el. Akkor egy idős pénztárosnőt rabolt el, majd a lakásába vitte, megkínozta és kivégezte. A gyilkosságért 28 év börtönre ítélték, de ebből csak 25-öt ült le. Szabadulása óta egy raktárban dolgozott és a szerencsejáték rabja lett – írja Bors.

Sosem volt jóban a nőkkel, az anyjával sem. Nehéz természete volt. Én már azután ismertem meg, hogy kijött a börtönből, az még agresszívabbá tette. Sosem tudtam, épp merre megy, mit csinál, lényegében örülök, hogy én élve megúsztam. Sokszor éreztem, hogy az életem veszélyben forog mellette" – idézi a férfi korábbi barátnőjének szavait a lap.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.