Németh Lajos időjárás Normafa előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, hiába reménykedünk az enyhe időjárásban, ez a hét a tél jegyében fog telni és még jövő héten is mínuszokra számíthatunk.

Németh Lajos a hóval borított Normafáról jelentkezett be a TV2 műsorában. Elmondta, hogy hétvégén egy hidegfront okozott havazást, a Mátrában és a Bükkben jelenleg 15 centiméteres hóréteg található. A meteorológus kitért arra is, hogy a hét további részében hasonló időre számíthatunk.

Holnap is hideg lesz, aztán szerdán-csütörtökön érkezik egy újabb hidegfront csapadékkal. A déli megyékben inkább eső, és ahogy haladunk észak felé havas eső, ónos eső és havazás lehet. Egyértelműen ez a hét a tél jegyében telik és a hosszútávú előrejelzést megnéztem, még a jövő héten is mínuszok lesznek az éjszakai órákban, és kevéssel 0 fok fölötti hőmérséklet a nappali órákban" – mondta Németh Lajos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.