A vihar miatt kidőlt fák rongálták meg Torgyán József sírját

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
halál Torgyán József vihar temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas károkat okozott a vihar a Farkasréti temetőben, amelyet a tavaly meghalt Torgyán József politikus, ügyvéd sírja is megszenvedett.

Egymillió forintra is rúghat a kár, amelyet az ítéletidő okozott a nemrégiben elhunyt politikus sírján – adta hírül a Ripost. A lapnak Cseh Mária, Torgyán József felesége azt nyilatkozta, már éppen sikerült megbékélnie a gondolattal, hogy szeretett férje nincs többé, amikor ismét megtörtént az újabb szörnyűség. A sírkő egyébként egy szívet ábrázolt, mely lelki összetartozásukat jelképezte.

Torgyán József Fotó: Hirling Bálint - Origo

A Ripost megkeresésére a Budapesti Temetkezési Intézet elmondta, hogy értesülései szerint a sírokban a kidőlt fák miatt keletkezett károk helyreállítását a temető finanszírozza.

A Teréz körúti robbantó ismét nem mondott semmit a tárgyalásonhttp://www.life.hu/news/20180206-terez-koruti-robbanto-ismet-nem-mondott-semmit-a-targyalason.htmlA Teréz körúti robbantó második tárgyalása sem hozott sok eredményt, P. László a vádlottak padján ülve, olykor mosolyogva szemlélte az eseményeket, és a két sérült rendőr beszámolóját. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoAz önkormányzat szerint Benkő Lászlónak le kell dózerolnia balatoni mulatójáthttp://www.life.hu/news/20180205-az-onkormanyzat-szerint-benko-laszlonak-le-kell-dozerolnia-balatonparti-mulatojat.htmlNem engedélyezi tovább Benkő László és fia, Balázs balatoni mulatójának működését a Zamárdi Önkormányzat. A zenészt Till Attila is védelmébe vette. NewsFotó: Bielik István - OrigoGyermeket szült a saját apjának, majd férjhez is ment hozzáhttp://www.life.hu/news/20180205-gyermeket-szult-a-sajat-apjanak-majd-ferjhez-is-ment-hozza.htmlEgy virginiai nő gyermeket szült a saját apjának, akihez ráadásul férjhez is ment. NewsOrigoNémeth Lajos elárulta, egyelőre nem enyhül az időhttp://www.life.hu/news/20180205-nemeth-lajos-elarulta-egyelore-nem-enyhul-az-ido.htmlNémeth Lajos elárulta, hiába reménykedünk az enyhe időjárásban, ez a hét a tél jegyében fog telni és még jövő héten is mínuszokra számíthatunk. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoUma Thurman is megszólalt a Harvey Weinstein-botrány kapcsánhttp://www.life.hu/news/20180205-uma-thurman-is-megszolalt-a-harvey-weinstein-botrany-kapcsan.htmlTöbbször is közeledett a színésznőhöz Harvey Weinstein, akit az utóbbi időben több mint 80 nő vádolt meg szexuális zaklatással. Uma Turman most elmesélte az ő történetét. News--Brüsszelből került elő a Pécsről eltűnt svéd orvostanhallgatóhttp://www.life.hu/news/20180205-brusszelbol-kerult-elo-pecsen-eltunt-sved-orvostanhallgato.htmlA pécsi kórház sürgősségi osztályáról tűnt el egy svéd orvostanhallgató, akiért családja és barátai mindent tűvé tettek. Szerencsére sikerült is megtalálniuk: Brüsszelben volt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.