Elsőfokú riasztás, hó, szél, eső is várható a hét második felében

meteorológia havazás vihar időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első fokú riasztás lesz érvényben csütörtökön, egyes területeken esőre, máshol hóra kell számítani a hét második felében.

A Dunától keletre várható leginkább csapadék csütörtökön, a Dunántúlon és a hegyekben élők inkább hóra számítsanak. Késő délutántól nyugaton már felszakadozik a felhőzet, a Dunántúlon feltámad az északnyugati szél. Hajnalban -1, +4, napközben 0-7 fok lesz.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Zala megyére havazás, Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyékre pedig ónos eső miatt adott ki elsőfokú riasztást.

Ónos eső és havazás miatt is adtak ki riasztást. Forrás: Origo

Akik pénteken kelnének útra, azok számítsanak rá, hogy észak-keleten még kialakulhat kisebb havazás, máshol változóan felhős vagy éppen napos idő lesz a mérvadó. A légnyomás mérsékelt lesz, hajnalban -7, +1, délután 1-7 fokot mérhetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.