A katasztrófavédelem munkatársai élve emelték ki a metró által elgázolt nőt

Forrás: Schultz László tű.ftörm. / FKI -
gázolás katasztrófavédelem életmentés metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök reggel egy középkorú nő zuhant a Széll Kálmán téren a metrószerelvény elé, a katasztrófavédelem mindent bevetett, hogy megmentsék a nőt: sikerült élve kiemelniük. 

A katasztrófavédelem munkatársai mindent megtettek azért, hogy a csütörtök reggeli metróbaleset ne végződjön visszafordíthatatlan tragédiával. Egy középkorú nőt gázolt el a Széll Kálmán téri állomáson a metró. A nő a peron és a szerelvény közé szorult, de a fővárosi hivatásos tűzoltóknak sikerült kiemelniük a sérültet a szerelvény alól, méghozzá élve.

A katasztrófavédelem munkatársai mindent megtettek a nőért Forrás: Schultz László tű.ftörm. / FKI

Innentől a sérültet átvette a katasztrófalvédelem doktorszolgálata, még a peronon ellátták a sérültet, mojd átadták a mentőszolgálat szakembereinek,, akik kórházba szállították a nőt. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította - olvasható a a katasztrófavédelem oldalán.

A doktorszolgálat már a peronon megkezdte a sérült ellátását Forrás: Schultz László tű.ftörm. / FKI
Bevallotta tettét S. Attila, Tompa Eszter gyilkosahttp://www.life.hu/news/20180209-bevallotta-tettet-s-attila-tompa-eszter-gyilkosa.html13 évig hiába keresték Tompa Eszter gyilkosát, teljesen véletlenül sikerült a nyomára bukkanni. S. Attila tárgyalása csütörtökön kezdődött, beismerte tettét. News--Nagyszülei vigyáztak a kínai fiúra, mikor beleszorult a feje a WC ülőkébehttp://www.life.hu/news/20180208-nagyszulei-vigyaztak-a-kinai-fiura-mikor-beleszorult-a-feje-a-wc-ulokebe.htmlUnatkozott a kínai kisfiú, amikor nagyszülei vigyáztak rá, ezért azt gondolta, megnézni belefér-e a feje a gyerekeknek való wc-ülőkébe. Nos, befelé még ment, kifelé már nem. NewsAFP25 perc alatt, a kórház folyosóján szülte meg hatodik gyermekét Mrs. Hagan -18+http://www.life.hu/news/20180208-25-perc-alatt-a-korhaz-folyosojan-szulte-meg-hatodik-gyermeket-mrs-hagan.html25 perccel azután, hogy elfolyt a magzatvize már kezében is tarthatta újszülött kisfiát a hatgyermekes anyuka, Mrs. Hagan Kansas államban. NewsOrigo14 éves bátyjának szült gyereket a 11 esztendős kislányhttp://www.life.hu/news/20180208-14-eves-batyjanak-szult-gyereket-a-11-esztendos-spanyol-kislany.html14 éves bátyjának szült gyereket egy 11 esztendős kislány Spanyolországban. A szülők mit sem sejtettek arról, hogy lányuk terhes. News--Négy hónap hallgatás után megtörhet VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. Lászlóhttp://www.life.hu/news/20180208-negy-honap-hallgatas-utan-megtorhet-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-b-laszlo.htmlPár héten belül megtörhet B. László, VV Fanni feltételzett gyilkosa. A lány családjának ügyvédje úgy hiszi, hogy vallani fog a tettes, mert így enyhítheti büntetését. NewsOrigoHalálra ítélték a perverz sorozatgyilkost, egy ország rettegett tőlehttp://www.life.hu/news/20180207-halalra-iteltek-a-perverz-sorozatgyilkost-peter-kurtent-egy-orszag-rettegett-tole.htmlKegyetlen sorozatgyilkos tartotta évekig rettegésben Düsseldorf városát. A férfit végül elkapták és halálra ítélték. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.