20 éve tűnt el Szathmáry Niki, édesanyja még mindig nem nyugodott bele, hogy nem lett meg a tettes

Forrás: szathmariniki.blogspot.hu, CsabaTv -
gyilkosság halál Szathmáry Nikolett gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zacskóban találták meg eltűnése után 3 évvel a 7 éves Szathmáry Nikolett csontjait 20 évvel ezelőtt. Édesanyja, Edit még mindig meg akarja találni lánya gyilkosát.

„Képtelen vagyok leállni, megnyugodni, pedig rengeteg idő telt el azóta, hogy ez a rémálom elkezdődött" – mondta a Story magazinnak adott interjújában Iszály-Szilágyi Edit, a 7 évesen eltűnt Szathmáry Nikolett édesanyja.

20 éve tűnt el, édesanyja még mindig nem nyugodott bele Forrás: szathmariniki.blogspot.hu, CsabaTv

A család 3 éven keresztül reménykedett a kislány előkerülésében, még a nem mindennapi képességekkel bíró rendőrkutyát, Mancsot is bevették, de végül egy a lakóhelyükhöz, Gyulához közeli nádasban találták meg a csontjait.

A szülők már a tragédia előtt elváltak, Edit a lánya után kutató egyik rendőrben találta meg a szerelmet. Kislánya elvesztése miatt érzett fájdalma az évek során sem csillapodott, gyakran eljátszik a gondolattal, hogy már valószínűleg családanya lenne belőle. Még most is figyel a városban történő gyanús dolgokra, hiszen ha új nyom bukkan, újra megnyitják lánya nyomozati aktáját.
„Tudom, furcsán hangzik, hogy Nikike esete sajnos példa is, pedig így igaz. Rettenetes bizonyíték arra, igenis figyelnünk kell egymásra. Elővigyázatosnak és óvatosnak kel lenni" – mondta a Storynak az asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.