havazás időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap délután többórás napsütésre lehet számítani, de a jövő hét elején megint havas esőre, a hegyekben havazásra van kilátás. Legalább hideg nem lesz.

Hétfőn napközben erősen megnövekszik a felhőzet, nyugat felől egyre többfelé várható eső, havas eső, később havazás is. Reggel gyenge fagyra számíthatunk, délután 1-6 fok lesz.

Kedden is marad a borult idő többfelé havazással, havas esővel, a Tiszántúlon esővel. A magasabban fekvő tájakon 10 cm körüli friss hó hullhat. Az északkeleti szél megélénkül, reggel 0, délután +1, +2 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán is borús időre van kilátás további csapadékkal: a Tiszántúlon folyékony halmazállapot valószínű, míg máshol továbbra is hullhat a hó, havas eső. Erős lesz az északnyugati szél, a hőmérséklet 0-5 fok körül alakul délután.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Csütörtökön nyugat felől jelentősen csökken a felhőzet, egyre többfelé süt ki a nap. A reggeli -5, 0 fokról +1, +7 fok közé enyhül a levegő. Pénteken azonban újra erősen megnövekszik a felhőzet, csapadék azonban már csak elvétve fordulhat elő. +5 fok körül alakul a hőmérséklet.

Elhunyt Liam Miller futballistahttp://www.life.hu/news/20180210-elhunyt-liam-miller-futballista-celtic-es-a-manchester-united.htmlMeghalt hasnyálmirigyrákban 36 évesen Liam Miller. A sportoló korábban Celtic és a Manchester United futballistája volt. NewsOrigoMeghalt Reg E. Cathey színészhttp://www.life.hu/news/20180210-meghalt-az-emmy-dijas-reg-e-cathey-szinesz.html59 évesen hunyt el az ismert színész-sorozatszereplő. News--A jövő hét havat, a következő özönvízszerű esőt hozhttp://www.life.hu/news/20180204-a-jovo-het-havat-a-kovetkezo-ozonvizszeru-esot-hoz-idojaras.htmlA jövő heti mínuszokat és havazást még kellemetlenebb idő váltja majd. A tavaszra még várni kell, az esernyőt pedig már most érdemes előkeresni. News--Borús, esős idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20180207-borus-esos-ido-varhato-idojaras.htmlKevesen kívánkoznak ki a héten a természetbe. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoBusszal ütközött egy autó Nagykállóban, egy ember meghalthttp://www.life.hu/news/20180203-busszal-utkozott-egy-auto-nagykalloban-egy-ember-meghalt-1.htmlMenetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó szombat reggel Nagykálló belterületén, a balesetben egy ember meghalt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. News--A fél országra adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20180203-havazas-varhato-a-hetvegen-februar-3-4.htmlA havazás veszélye miatt szombatra a fél országra első fokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.