Megszűnik Magyarországon a FOX tévécsatorna, a portfólió többi adója megmarad

Forrás: Shutterstock -
tv Fox The Walking Dead
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Főként a The Walking Dead megszállottjait éri majd hatalmas trauma, hiszen a FOX tévécsatorna csak április 30-ig lesz elérhető Magyarországon.

Úgy tűnik, gazdaság okok állnak annak a döntésnek a hátterében, mely szerint a FOX Networks Group megszünteti Magyaroszágon a FOX tévécsatorna sugárzását. A Sorozatwiki információi szerint az üzemeltetők sokat költöttek a csatornára, azonban az 4 év alatt sem hozta meg a várt nézettséget.

Megszűnik Magyarországon a FOX tévécsatorna Forrás: Shutterstock

A Sorozatwiki megkereste a csatornát, kérdéseikre az alábbi választ kapták:
"Meg tudjuk erősíteni a SorozatWiki információját, a FOX tévécsatorna Magyarországon 2018. április 30-ig lesz elérhető. A döntésnek gazdasági okai vannak. A sugárzásban azonban az említett időpontig nincsen változás. A döntés nem érinti a FOX Networks Group érdekeltségébe tartozó többi csatornát: a National Geographic, a Nat Geo Wild és a Baby TV továbbra is elérhető lesz hazánkban. A médiacég portfóliójába tartozó csatornák helyi képviseletét ezután is a budapesti iroda látja el."

Azt is megtudták, hogy a The Walking Dead 8. évadát a megszűnés még nem érinti, hiszen az április közepén befejeződik majd, azt viszont nem tudni, hogy a 9. évadot megveszi-e valamelyik másik tévéadó.

Volt barátja által agyonlőtt Vivien kislánya kezd emlékezni a tragédiárahttp://www.life.hu/news/20180212-volt-baratja-altal-agyonlott-vivien-lanya-kezd-emlekezni-a-tragediara.htmlKislánya szeme láttára lőtte agyon Vivient volt barátja, a borzalmas napról kezdenek visszatérni a gyermek emlékei. NewsOrigoPatkányok laknak a magyar sorozatgyilkos, Pándy András egykori házábanhttp://www.life.hu/news/20180211-patkanyok-laknak-a-magyar-sorozatgyilkos-pandy-andras-egykori-hazaban.htmlSenkinek nem kell az egyik legismertebb magyar sorozatgyilkos, Pándy András egykori háza. NewsOrigoÚjra havazhat: időjáráshttp://www.life.hu/news/20180211-ujra-havazhat-idojaras.htmlVasárnap délután többórás napsütésre lehet számítani, de a jövő hét elején megint havas esőre, a hegyekben havazásra van kilátás. Legalább hideg nem lesz.News--Elhunyt Liam Miller futballistahttp://www.life.hu/news/20180210-elhunyt-liam-miller-futballista-celtic-es-a-manchester-united.htmlMeghalt hasnyálmirigyrákban 36 évesen Liam Miller. A sportoló korábban Celtic és a Manchester United futballistája volt. NewsOrigoElhunyt Hevesi István, olimpiai bajnok vízilabdázóhttp://www.life.hu/news/20180210-elhunyt-hevesi-istvan-olimpiai-bajnok-vizilabdazo.htmlA Magyar Olimpiai Bizottság fájó szívvel adott hírt arról, hogy Hevesi István olimpiai bajnok vízilabdázó elhunyt. 86 éves volt. NewsMTI/Illyés TiborMeghalt Reg E. Cathey színészhttp://www.life.hu/news/20180210-meghalt-az-emmy-dijas-reg-e-cathey-szinesz.html59 évesen hunyt el az ismert színész-sorozatszereplő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.