A Kékesen már félméteres a hó

Forrás: MTI/Komka Péter -
kékes havazás február tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napok havazásának köszönhetően az országban több helyen igen vastag hóréteg alakult ki. Kékestetőn már 51 centimétert mértek.

Kékestetőn már 51 centiméteres a hóvastagság – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai alapján az MTI. A keddi és a szerdai havazást követően több helyen megmaradt a hó az országban, Miskolc Lillafüred-Jávorkúton 43 centimétert, Bükkszentkereszten pedig 35 centimétert mértek.

Az előrejelzés szerint szerdán erősen felhős vagy borult lesz az ég, de jó hír, hogy a Dunántúlon már felszakadozhat a felhőzet. Főként az ország középső és keleti harmadában lehet még több helyen havazás, havas eső. A hőmérséklet késő este mínusz 4 és plusz 1 fok lesz.

A csapadék csütörtök hajnalra szűnik meg mindenhol.

Tolólapos munkagép takarítja a havat Mátraszentimrén Forrás: MTI/Komka Péter
Megrázó fotók készültek a Nagytétényi úti autóbalesetrőlhttp://www.life.hu/news/20180214-megrazo-fotok-keszultek-a-nagytetenyi-uti-autobalesetrol-budapest.htmlSúlyos autóbaleset történt kedd este Budapest XXII. kerületében: egy ember életét vesztette. News--Lerántották a leplet a Bermuda-háromszög rejtélyérőlhttp://www.life.hu/news/20180212-lerantottak-a-leplet-a-bermuda-haromszog-rejtelyerol.htmlÉrdekes kijelentést tett egy ausztrál kutató: szerinte a Bermuda-háromszög rejtélye valójában nem is létezik. NewsOrigoIdőjárás: jó ideig elbúcsúzhatunk a napsütéstőlhttp://www.life.hu/news/20180212-idojaras-jo-ideig-elbucsuzhatunk-a-napsutestol.htmlA száraz napok után hatalmasat változik az időjárás: csapadékra és borongós időre számíthatunk. NewsOrigoPatkányok laknak a magyar sorozatgyilkos, Pándy András egykori házábanhttp://www.life.hu/news/20180211-patkanyok-laknak-a-magyar-sorozatgyilkos-pandy-andras-egykori-hazaban.htmlSenkinek nem kell az egyik legismertebb magyar sorozatgyilkos, Pándy András egykori háza. NewsOrigo14 éves bátyjának szült gyereket a 11 esztendős kislányhttp://www.life.hu/news/20180208-14-eves-batyjanak-szult-gyereket-a-11-esztendos-spanyol-kislany.html14 éves bátyjának szült gyereket egy 11 esztendős kislány Spanyolországban. A szülők mit sem sejtettek arról, hogy lányuk terhes. News--Halálra ítélték a perverz sorozatgyilkost, egy ország rettegett tőlehttp://www.life.hu/news/20180207-halalra-iteltek-a-perverz-sorozatgyilkost-peter-kurtent-egy-orszag-rettegett-tole.htmlKegyetlen sorozatgyilkos tartotta évekig rettegésben Düsseldorf városát. A férfit végül elkapták és halálra ítélték. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.