Michael Schumacher pályafutásáról készítettek videót a pilóta rajongói

Forrás: AFP -
rajongó pályafutás videó Michael Schumacher megható
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher pályafutásáról készítettek videót a pilóta rajongói, így tisztelegnek a legenda előtt: még mindig reménykednek a gyógyulásában. 

Michael Schumacher rajongói nem felejtik el a pilótát, hiába a hírzárlat. A sportoló családja ugyanis nem túl sok információt oszt meg Schumacher állapotáról, az aggódók az információmorzsákból kénytelenek összerakni, hogy vajon mi is lehet pontosan a legendával. Persze rosszindulatú pletykákból és rémhírekből sincs hiány, és nem lehet tudni, hogy mi az igazság.

Michael Schumachert áltetik a rajongói Forrás: AFP

Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, azóta rejtély a sportoló állapota. A legutolsó hírek szerint Amerika és az ottani szakemberek jelenthetnek számára új esélyt, de a valóságot talán sosem fogjuk megtudni. A rajongók ennek ellenére kitartanak és imádkoznak, igyekeznek fenntartani Schumacher emlékét. Ezért készült ez a videó is, amit először a Player szúrt ki, és amely Schumacher pályafutásának emlékezetes pillanatait mutatja be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.